Gatis Jahovičs ar vecāko dēlu apmeklē Juglas dzīvnieku patversmi (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Latvijas čempionvienības «VEF Rīga» basketbolisti apmeklēja Juglas dzīvnieku patversmi «Labās mājas», kur norisinājās suņu Bēthovena, Bosa, Ringas un Singas gada dzimšanas dienas svinības. Basketbolisti Gatis Jahovičs un Artūrs Strēlnieks ciemos pie četrkājainajiem draugiem bija paņēmuši līdzi arī savus dēlēnus.

2012. gada oktobrī Juglas dzīvnieku patversmē «Labās mājas» ieradās suņu mamma Renda kopā ar saviem nepilnu mēnesi vecajiem deviņiem kucēniem. Daļa ģimenes jau laimīgi dzīvo savās jaunajās ģimenēs, bet Renda un četri kucēni, kas nu izauguši un kļuvuši par skaistiem, spēcīgiem, draiskiem un labsirdīgiem suņiem, šajā nedēļā svinēja gada jubileju.

Četrkājaino draugu jubilejām par godu, ciemos pie Bēthovena, Bosa, Ringas un Singas, ieradās «VEF Rīga» basketbolisti, kuri uz suņuku dzimšanas dienas svinībām līdzi bija paņēmuši cienastu.

Kā garšīgs pārsteigums jubilārus un viņu patversmes draugus gaidīja īpaši pagatavotā suņu torte. Jubilāri rādīja, kādas zinības apguvuši brīvprātīgo apmācībās, kurās desmit nodarbību garumā, kopīgi ar brīvprātīgajiem mācījās, kā jāuzvedas inteliģentam un kārtīgam sunim.

Basketbolisti devās pastaigā ar dzimšanas dienas ballītes galvenajām personām - Bēthovenu, Bosu, Ringu un Singu, kā arī citiem patversmes suņiem.

Juglas Dzīvnieku patversme «Labās mājas» darbu sāka 2012.gadā. Šogad Juglas Dzīvnieku patversmi «Labās mājas» par savām uz laiku saukuši 170 suņi, 213 kaķi. Dzīvnieki « Labajās mājās» dzīvo tik ilgi, līdz viņiem tiek atrasti labi un gādīgi saimnieki. Dažiem uzturēšanās laiks patversmē ir pāris nedēļas, citiem pat vairāki gadi. «Labās mājas» darbība tiek nodrošināta pateicoties ziedojumiem.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu