«Unite All Originals» rīmju konkursa noslēgumā «Dirty Deal Audio» mākslinieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Unite All Originals» rīmju konkursa noslēgums notiks jau šo piektdien, 20. septembrī, sākums plkst. 21, 9K1 nama telpās (Briāna iela 9), ar miksmāstera AG un «Dirty Deal Audio» mākslinieku uzstāšanos. Ieeja pasākumā bez maksas.

Savukārt tiem, kuri būs piedalījušies rīmju kampaņā, pie ieejas uzrādot savu «Instagram» video, katram desmitajam būs iespēja saņemt vērtīgas balvas no «adidas Originals» un «Philips».

Sporta un dzīvesstila apģērbu zīmols «adidas Originals» izsūtīja aicinājumu apvienoties Latvijas talantiem rīmju radīšanas konkursā un radīt oriģinālas rīmes.

Laika posmā no 6. līdz 20. septembrim rīmēšanas talanti tika aicināti iefilmēt savu rīmi un dalīties ar to mobilajā aplikācijā Instagram, lietojot tēmturus #unitealloriginals un #originalsparty.

Šī iniciatīva ir daļa no globālās «adidas Originals» kampaņas, kas norisinās visā pasaulē. Visi iesūtītie video piedalās labāko izvēlē, kurus leģendārās Amerikas hiphopa zvaignzes «Run DMC» un bītmeikers «A-Trak» izvietos savā kopdarba videoklipā.

Lielāko atsaucību starp Latvijas rimetājiem gūst Renārs Zeltiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu