«Totaldobžē» vienreizēja iespēja piedalīties instalācijā «Dark Matter»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 20. septembrī, sākot no plkst. 20 mākslas centra «Totaldobže» (Rīga, Ūnijas iela 8) koncertzālē būs apskatāms mākslinieka Džastina Tailera Teita (Justin Tyler Tate) veidotais projekts «Dark Matter» – interaktīvu instalāciju un videoprojekciju izstāde. Lai gan dzimis Kanādā un uzaudzis ASV, šobrīd Dž. Tailers Teits ir apmeties uz dzīvi Eiropā, un viņa darbos, kas izstādīti arī ASV, Indijā, Austrālijā, Igaunijā un citās pasaules valstīs, tiek izmantota skulptūra, instalācijas, mediji un performance, informē centra pārstāve Baiba Rībere.

Instalācijā apvienojas kvantu fizikas teorija un cilvēka pieredze un uztvere, tādējādi radot dinamisku vidi, kuru apmeklētājs ir aicināts izpētīt un pieredzēt. Šajā telpā apmeklētāja kustību kontrolēs instalācijas elementi – brīžiem viņš jutīsies pilnīgi brīvs un varēs izpētīt telpu, bet dažbrīd tiks ierobežots savās kustībās, lai sadarbotos ar citiem instalācijas apmeklētājiem. Tādējādi apmeklētājam tiek piedāvāta unikāla pieredze, kurā nemitīgi mainās cilvēka uztveres skala.

Izstāde būs apskatāma līdz 5. oktobrim. Ieeja – bezmaksas.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu