Rudenī populāri ļaudis ļaujas pārdomām un uzsāk sportiskās aktivitātes (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Drēgnais rudens ir ieradies, līdzi nesot vēju, iesnas, drēgnumu un vēlmi nodoties pārdomām pirms ziemas iestāšanās. Kā rudeni sagaida Latvijā populāri cilvēki?

Foto: facebook.com

Dziedātāja un uzņēmēja Elizabete Zagorska, sākoties rudenim ir atsākusi nodarboties ar tenisa spēlēšanu, tādā veidā, piekopjot veselīgu dzīvesveidu un tas pasargās mūziķi no saaukstēšanās un slimībām. Sports stiprina imūnsistēmu.

Foto: facebook.com

Tautā iemīļotais, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs rudeni sagaida ar velosipēdu braukājot pa Roņa salu, kur devās ekskursijā. Puisis vēl pilnībā nav pārgājis uz rudens apģērbu, tātad, cer vēl saņemt pēdējos saules starus.

Foto: facebook.com

Realitātes šova «O!Kartes skatuve» dalībnieki Didzis Bordo un Kristīne Pāže jau vairāk kā mēnesi par mājvietu sauc Dāniju. Jaunieši apmeklē lekcijas «Cphbusiness» universitātē. Uz universitāti, cik vien ļauj laika apstākļi, pārītis dodas ar velosipēdiem. Velosipēdi bija viena no pirmajām lietām, ko jaunieši iegādājās nokļūstot Dānijā.

Foto: facebook.com

Populārā televīzijas seja Anna Rozīte rudeni sagaida atpūšoties šūpuļtīklā un lasot grāmatas. Šāda nodarbe ļoti piedienas rudenim, jo rudens kā mēs visi zinām, ir pārdomu, sevis sakārtošanas laiks.

Foto: facebook.com

Populārā dziedātāja Liene Candy kā jau rudenī ierasts dodas sēņot. Smejoties savā portāla «Twitter» kontā mūziķe ieraksta, ka sēņot dodas izmantojot «GPRS», tas laikam spēj norādīt, kur atrodas lielākās un labākās sēnes.

Foto: facebook.com

Populārā dziedātāja Laura Reinika māsa, Rūta Reinika rudens sezonu atklāja ar braucienu laiviņā pa Rīgas kanālu. Šāds laivu brauciens bija pirmais sievietes dzīvē. Glābšanas vestē un džemperītī Rūta izskatās apņēmības pilna iekarot kanālu.

Foto: facebook.com

Viena no redzamākajām, skaistākajām Latvijas blondīnēm Liene Skulme rudeni sagaida vērojot dabu, smeļoties enerģiju un emocijas no dabas. Tas ir veids kā iemūžināt atmiņā skaistu, zaļu saulainu Latviju, tas palīdz izturēt, drēgno, drūmo un pelēko ziemu.

Foto: facebook.com

Dziedātāja Natālija Tumševica labprāt pavada dienas, pastaigājoties gar jūras krastu, sakārtojot domas, jo rudens kā nekā ir pārdomu laiks.



Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu