Igo dēla draudzene šova dēļ pamet skolu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Lai piedalītos LNT šovā "OKartes skatuve", pazīstamā latviešu mūziķa Igo jaunākā dēla Dāvida draudzene Māra Katarska pametusi mācības Mediņa mūzikas vidusskolas džeza nodaļā, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Māra iekļuvusi šova līderu - grupas "4 vēji" sastāvā. Par skolas pamešanu viņa žurnālam saka: "Žēl, ka skola nenāca pretī un neatbalstīja manu lēmumu, līdz ar to vajadzēja pamest mācības ceturtajā kursā." Mārai gan neesot šaubu, ka skolu viņa varēs pabeigt nākamgad.

Meitene jau sen sapņojot par dziedātājas karjeru, tādēļ nolēmusi piedalīties šovā. Šo lēmumu atbalstījis arī viņas draugs - dziedātāja Igo jaunākais dēls Dāvids, kuram tagad esot skumji, ka jādzīvo vienam bez Māras. Arī pēc šova koncertiem abiem jauniešiem neizdodas pabūt kaut mirkli kopā, jo jāievēro šova veidotāju noteikumi. Taču Dāvids katru nedēļas nogali klātienē vēro draudzenes uzstāšanos un netaupot naudu balsojumiem, lai atbalstītu grupu "4 vēji".

Grupā "4 vēji" muzicē Māra Katarska, Kristaps Pujāts, Mārtiņš Ruskis un Madara Grēgere
Grupā "4 vēji" muzicē Māra Katarska, Kristaps Pujāts, Mārtiņš Ruskis un Madara Grēgere Foto: TVNET

Māra žurnālam "Kas Jauns" stāstījusi, ka Dāvids pēc tiešraidēm vienmēr iesakot, ko un kā vajag pamainīt, lai priekšnesumi būtu labāki, un atzīst, ka drauga padomi ļoti noderot.

Arī Igo jau pieņēmis dēla draudzeni savā ģimenē: Māra drauga tēva mājā Teikā pļāvusi zāli un rīkojusi bārbekjū vakarus; vienīgi viņai vēl neesot izdevies piedalīties Igo rīkotajā talkā Jūrkalnē, taču apņēmusies to izdarīt nākamgad.

Savukārt Igo, atsaucoties Māras lūgumam, esot piekritis doties uz šova mājvietu, lai pakonsultētu dēla draudzenes grupu "4 vēji".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu