Notiks Ilonas Bageles jubilejas benefice «Mana dzīve - mūzika»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Sākusies biļešu tirdzniecība uz operdziedātājas Ilonas Bageles jubilejas benefici «Mana dzīve - mūzika», kas notiks 3.novembrī plkst. 19 Lielajā Ģildē.

Operas un džeza, populārās un kamermūzikas, kā arī tautas mūzikas klausītāju tūkstoši ir saukuši bravo Ilonai Bagelei gan pašu mājās, gan daudzās pasaules koncertzālēs un operteātros. Ievērojami mūzikas kritiķi mākslinieces talantu ir cildinājuši savās recenzijās. Ilona Bagele nekad nav šķirojusi savus skatītājus un klausītājus, bet dziedājusi visur, kur mīt viņas talanta cienītāji. Māksliniece uz skatuves ir tik dažāda. Viņa var būt maiga, temperamentīga, rimta un trauksmaina, vienkārša un cēla, bet katru reizi, kad Ilona Bagele dzied, viņa ir līdz galam patiesa un piederoša mūzikai. Jo dziedāšana nav tikai Ilonas Bageles profesija un darbs, tā ir viņas dzīve. Tāpēc arī jubilejas benefices koncertam ir izvēlēts tieši šāds nosaukums «Mana dzīve - mūzika».

Ilona Bagele savu skatītāju priecēs ar vienkāršām latgaliešu tautas dziesmām, brīnišķīgām latviešu un pasaules komponistu radītām populārajām melodijām, cauri tango un džeza improvizācijām, līdz slavenām operu ārijām un duetiem, kopā ar saviem skatuves partneriem - Samsonu Izjumovu, Sergeju Jēgeru, Andri Ludvigu, Ingu Pētersonu, Intaru Busuli, Daumantu Kalniņu, Daini Skuteli, Artūru Manguli, Iļju Orlavu, Katrīnu Paulu Dīringu, vijolnieku Raimondu Ozolu, dejotājiem Ievu Kemleri un Rolandu Šteinbergu, pianisti Ilzi Ozoliņu, svētku orķestri Raimonda Macata vadībā un pašu Maestro Raimondu Paulu. Jubilāre Ilona Bagele beneficē ļaus saviem skatītājiem ielūkoties video un foto atmiņās, izbaudīt smieklus un asaras, sajust zaudējuma sūrumu un ovāciju saldo garšu. To visu, ko māksliniece ir izdzīvojusi uz skatuves un savā dzīvē. Jo dziedātājas Ilonas Bageles dzīve ir mūzika.

Koncerta režisors - Valdis Pavlovskis, scenogrāfe - Maija Jansone, producente - Ieva Šteinberga.

Biļetes uz Ilonas Bageles jubilejas benefici Lielajā Ģildē iegādājamas «Biļešu Paradīze» kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas: 7- 40.00 LVL,-

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu