Spānija sagrauj Serbiju Eiropas čempionāta 1/4 finālā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par pirmo Eiropas čempionāta (EČ) pusfinālisti trešdien kļuva pašreizējā titula turētāja Spānijas basketbola valstsvienība, kas Ļubļanā (Slovēnija) ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 90:60 sagrāva Serbijas nacionālo komandu.

Jau pašā spēles sākumā Spānijas basketbolisti panāca iespaidīgi pārsvaru - 17:2. Arī turpinājumā serbi nespēja rast argumentus pretinieka spēlei, kā rezultātā Spānijas komanda svinēja pārliecinošu uzvaru ar 90:60.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 22 punktiem bija Serhio Rodrigess, bet ar 19 punktiem izcēlās Rūdijs Fernandess. Tikmēr Serbijas komandas labā pa 11 punktiem guva Raško Katičs un Danilo Andušičs.

Viens no spēles tiesnešiem bija Latvijas arbitrs Oļegs Latiševs.

Serbija otrā posma E apakšgrupā ieņēma pirmo vietu, kamēr Spānija F grupā ceturto. Līdz šim abas valstsvienības turnīrā bija piedzīvojušas pa trim zaudējumiem.

Otrajā ceturtdaļfināla spēlē Slovēnija ar 62:72 piekāpās Francijas komandai. Līdz ar to Spānija pusfinālā spēkosies ar Spānijas izlasi.

Ceturtdien par vietu pusfinālā cīnīsies Horvātija ar Ukrainu un Lietuva ar Itāliju.

Fināls un mačs par bronzas godalgām risināsies svētdien Ļubļanā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu