Britnija Spīrsa turpmākos divus gadus uzstāsies Lasvegasā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Popmūzikas princese, bijusī Disneja kanāla zvaigzne Britnija Spīrsa (Britney Spears) uz diviem gadiem noslēgusi līgumu par uzstāšanos «Planet Hollywood» atpūtas kompleksā un kazino Lasvegasā. Sākot no 27.decembra, viņa katru gadu sniegs 50 koncertus. Biļešu pārdošana uz viņas šoviem sākās otrdien.

«Man šeit ļoti patīk. Te ir laba aura,» Spīrsa otrdien sacīja intervijā telekanāla ABC raidījumam «Good Morning America». «Es noteikti izpildīšu vecos hitus, taču iekļaušu arī jaunas dziesmas, lai būtu interesantāk.»

Medijos jau ilgi cirkulējušas baumas, ka Spīrsa varētu iet mūziķu Selīnas Dionas un Eltona Džona pēdās un noslēgt ilgtermiņa līgumu par uzstāšanos Lasvegasā.

Sīkāka informācija par Spīrsas līgumu nav zināma. Taču Dionas trīs gadu līguma vērtība bija 100 miljoni ASV dolāru.

Kompānija «Caesars Entertainment Corp», kurai pieder «Planet Hollywood», februārī paziņoja, ka risinot sarunas ar Spīrsu.

Spīrsa ir pasaules slavenāko popzvaigžņu vidū. Taču viņas agri sasniegto aptumšoja vairāki drūmi gadi, kuru laikā viņa nonāca rehabilitācijas klīnikā un zaudēja aizbildniecību pār saviem abiem dēliem.

Pērn viņa kļuva par dziedāšana šova «The X Factor» žūrijas locekli, taču pēc vienas sezonas to pameta.

Spīrsa šobrīd ieraksta savu astoto studijas albumu, no kura kā pirmais vēstnesis izdota dziesma «Work Bitch». Dziesmas līdzautore ir pati Britnija, bet kā sampls izmantots RuPaul 1992.gada dziesmas «Supermodel (You Better Work)» fragments.

Spīrsa šogad arī izdevusi dziesmu «Ooh La La», kas iekļauta animācijas filmas «Smurfi 2» skaņu celiņā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu