Sāksies kroga "Ļeņingrada" trīsarpus gadu svinības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē ar vairākiem muzikālajiem pasākumiem sāksies Vecrīgas kroga "Ļeņingrada" trīsarpus gadu svinības. Kā informē izklaides vietas pārstāvji, jau kopš 2008.gada pavasara Vecrīgā, Kalēju ielā 54, ir padomju laiku dzīvokļa garā iekārtota kafejnīca, kur mājīgā atmosfērā var baudīt dzērienus, sirsnīgus koncertus un dzeju.

Par to šā mēneša pēdējā nedēļas nogalē - 23. un 24. septembrī - atgādinās svinības, kur skanēs fanks, hiphops, bezbēdīgs folks un cita mūzika dzīvajā sniegumā, kā arī gaumīgas diskotēkas līdz rīta gaismai.

Kopš pastāvēšanas sākuma ''Ļeņingrada'' ātri kļuvusi par mūziķu un citu radošu cilvēku iecienītu tikšanās vietu, tāpēc dzimšanas dienas svinībās iespējams ne viens vien spontāns muzikāls, literārs priekšnesums vai kāds cits pārsteigums.

Trīsarpus gadus ''Ļeņingrada'' svinēs kopā ar tuvējo pasaules mūzikas krogu "Bubamara" Audēju ielā 8.

Šodien plkst. 22 "Bubamarā" notiks Latvijā pirmais loop station jeb cilpmašīnu spēlmaņu pasaules čempionāta atlases posms.

Sestdien, 24. septembrī, plkst. 22 uz "Bubamaras" skatuves kāps grupa "KuchenBeat", kas pēdējā laikā piedzīvojusi dažas izmaiņas sastāvā, bet, pašu vārdiem, paliek tie paši rūdītie Rīgas ska huligāni - apveltīti ar līdzšinējo spēju kopš pirmajām uzstāšanās minūtēm publiku neglābjami aplipināt ar traku dejotvēlmi.

Svētdien, 25. septembrī, plkst. 21.30 uz koncertu "Bubamarā" aicinās Eiropas tautiskās mūzikas lietpratēji "Sprirtual Seasons" no Ukrainas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu