"Liepājas metalurga" hokejisti zaudē BAČ izbraukuma spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē ceturtdien ar rezultātu 3:5 (2:0, 1:2, 0:3) izbraukumā piekāpās "Mogiļev" vienībai.

Latvijas klubs divas reizes spēja iegūt vadību ar divu vārtu pārsvaru, tomēr nespēja to nosargāt, piedzīvojot neveiksmi.

Ar precīziem metieniem "Liepājas metalurga" komandas labā izcēlās Vents Feldmanis, Edgars Brancis un Egīls Kalns.

Jau vēstīts, ka iepriekšējās BAČ spēlēs liepājnieki savā laukumā divreiz tikās ar pagājušās sezonas spēcīgāko komandu Minskas "Junostj", piedzīvojot divus zaudējumus - pagarinājumā ar rezultātu 4:5 un pamatlaikā ar 1:2.

Latvijas klubs tagad arī nākamās trīs spēles aizvadīs izbraukumā.

BAČ kopvērtējumā "Liepājas metalurgs" ar sešiem punktiem septiņās aizvadītajās spēlēs saglabāja septīto vietu, bet "Mogiļev" ar 11 punktiem pakāpās uz ceturto pozīciju.

Šosezon Baltkrievijas čempionātā piedalās 11 komandas. Turnīrā vairs nespēlē Ukrainas vienība Kijevas "Sokol".

Pagājušajā sezonā "Liepājas metalurgs" BAČ regulārajā čempionātā ieņēma sesto vietu, bet ceturtdaļfināla sērijā ar 0-3 atzina Žlobinas "Metallurg" komandas pārākumu. Pēc tam spēcīgākie hokejisti pievienojās "Liepājas metalurga 2" vienībai, palīdzot tai triumfēt Latvijas atklātajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu