ZRP un SC sākuši kopīgu darbu bez "Vienotības"

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zatlera reformu partijas (ZRP) un "Saskaņas centra" (SC) pārstāvji šodien jau sanākuši uz pirmo ekspertu darba grupas sēdi, kurā apspriesti ekonomikas jautājumi.

Apspriež ekonomikas un finanšu jautājumus

ZRP un SC eksperti šodien tikās Saeimā, apspriežot ekonomikas un finanšu jautājumu bloku. No ZRP puses sarunās piedalījās Edmunds Sprūdžs, Vjačeslavs Dombrovskis un Roberts Ķīlis, bet SC pārstāvēja Nils Ušakovs, Jānis Dzanuškāns un Iveta Strautiņa.

Kā pastāstīja ZRP pārstāve Daiga Holma, ekonomikas jautājumu saskaņošanā panākts labs progress, bet nākamās sarunas plānotas par izglītības jomu un citiem jautājumiem. Arī Ušakova preses sekretāre Anna Kononova atzina, ka sarunas bijušas ļoti produktīvas.

Notiek koalīcijas veidošanas sarunas

Jau ziņots, ka kopš svētdienas starp Saeimā iekļuvušajiem politiskajiem spēkiem notiek konsultācijas par koalīcijas veidošanu. Līdz šodienai jau notikuši vairāki sarunu raundi, un kā koalīcijas kodols iezīmējas ZRP un "Vienotība", kas turpina sarunas ar trešajiem iespējamiem partneriem - SC un nacionālo apvienību "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu