Kamerkoris «Ave Sol» piedāvās jaunu koncertprogrammu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas kamerkoris «Ave Sol» kopā ar diriģentu Andri Veismani jauno sezonu atklās ar koncertprogrammu «Romantiskais rudens», informē Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības darbiniece Anete Baumane. Jauno koncertprogrammu klausītājiem būs iespēja dzirdēt divos koncertos. Pirmais koncerts notiks 19.septembrī plkst.19 koncertzālē «Ave Sol», bet otrs Anglikāņu baznīcā izskanēs Starptautiskajā mūzikas dienā, 1.oktobrī, plkst.19.

Starp programmai izvēlētajiem skaņdarbiem ir Bendžamina Britena «Te Deum in C», Johannesa Brāmsa «Mīlas dziesmu valši», fragmenti no Franča Šūberta dziesmu spēles «Trejmeitiņas», Fēliksa Mendelszona «42.psalms», Aivara Kalēja «Nevainības dziesmas» ar Viljama Bleika vārdiem un citas tikpat rudenīgi romantiskas kompozīcijas.

Koncertā piedalīsies soprāns Aija Veismane, pianistes Agnese Egliņa un Elīna Bērtiņa, flautiste Anete Toča un ērģelnieks Jānis Pelše.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un tīmekļa vietnē «www.bilesuparadize.lv», kā arī stundu pirms koncerta koncertzālē «Ave Sol».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu