"Vienotība" dos ieteikumus ZRP

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Vienotība" savam tuvākajam partnerim valdību veidojošās koalīcijas sarunās – Zatlera Reformu partijai (ZRP) – dos ieteikumus, kā tālāk virzīties sarunu procesā, liecina "Vienotības" pārstāvja Kārļa Šadurska teiktais žurnālistiem ceturtdien.

"Vienotība" ceturtdien pēcpusdienā sanāks uz valdes ārkārtas sēdi, kurā tikšot lemts par šādiem ieteikumiem.

""Vienotības" valdes lēmumi ietvers dažus ieteikumus mūsu tuvākajam partneriem – Zatlera Reformu partijai, kā izkustēties no šā sastinguma punkta," sacīja Šadurskis.

Piektdien paredzēta "Vienotības" un ZRP divpusēja tikšanās. "Ceram, ka būs sarunu procesa virzība, kas pašlaik ir piebremzējusies," viņš piebilda.

Politiķis norādīja, ka patlaban ir notikušas sarunas "pa pāriem un trijniekos", bet veidot paralēlas ekspertu grupas neesot racionāli. "Nedomājam, ka racionāls ir piedāvājums sasaukt divus daļēji pārklājušos ekspertu trijniekus," viņš vērtēja.

Savukārt "Vienotība" lēmumu par trešo koalīcijas partneri vispirms pieņems valdē, kas pēc tam jāapstiprina arī domei, kā to nosaka politiskā spēka statūti.

Savukārt atlaistās Saeimas "Vienotības" frakcijas lēmumu par labu koalīcijai ar Nacionālo apvienību Šadurskis nodēvēja par "indikatīvu".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu