"Dirty Deal Teatro" atgriežas izrāde "Kolekcionārs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Dirty Deal Teatro

22. un 24. septembrī, kā arī 24. un 31. oktobrī "Dirty Deal Teatro" skatāma izrāde "Kolekcionārs", kas pirmizrādi piedzīvoja šovasar, informē teātra pārstāvji.

Iestudējums tapis pēc Džona Faulza tāda paša nosaukuma romāna motīviem. Režija un dramatizējums - Ivars Lūsis, lomās Jūlija Ļaha un Viktors Ellers.

Ivars Lūsis par izrādi saka: "Tā ir divu dienasgrāmatu kompilācija vienotā izrādē. Bīstama, aizraujoša un nedaudz perversa rotaļa uz dzīvības un nāves robežas, reizēm maiga, reizēm brutāla un neirotiska spēle, kuras augstākā likme ir brīvība."

Izrādes galvenā tēma ir fiziskās un garīgās brīvības konfrontācija. Vai brīvības izjūta ir atkarīga no ārējiem apstākļiem? Kurā brīdī cilvēks zaudē sevi? Šie un vēl daudzi citi jautājumi tiks risināti izrādes gaitā.

Skaudrs mīlas stāsts asu izjūtu cienītājiem - par vajātāja iekāri, vēlmēm un fantāzijām. Kādai ir jābūt uzdrīkstēšanās pakāpei, lai piepildītu savus patiesos sapņus...

Biļetes cena "Biļešu paradīzes" kasēs unwww.bilesuparadize.lv un pirms izrādes teātra kasē - Ls 5, studentiem, skolēniem, pensionāriem – Ls 3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu