"R.E.M." paziņo, ka beidz darbību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no visu laiku izcilākajām amerikāņu rokgrupām "R.E.M." šodien (21.09.) savā mājas lapā "Remhq.com" paziņojusi, ka beidz savu darbību kā "R.E.M.".

Grupa "R.E.M.", kas dibināta 1980. gadā Atēnās (Džordžijas štats, ASV) savā paziņojumā vēsta, ka "ir sajūta, ka "R.E.M." ir sasniegusi savu dabisko galu".

"Mūsu faniem un draugiem: kā "R.E.M.", kā seni draugi un sazvērnieki, mēs esam nolēmuši pielikt punktu," vēsta paziņojums. "Mēs aizejam ar milzīgu pateicības, pabeigta darba sajūtu un pārsteigumu par padarīto."

"Koncertējot, rakstot mūsu pēdējo albumu "Collapse Into Now" un kompilējot izlasi, mēs sākām uzdot sev jautājumu - ko tālāk?" atzīst basģitārists Maiks Milzs (Mike Mills). "Mēs apzinājāmies, ka šīs dziesmas, kas tapušas 31 gada laikā, novelk tādu kā dabīgu noslēguma līniju."

"Mēs šķiramies kā labi draugi," piebildis ģitārists Pīters Baks (Peter Buck).

Savukārt solists Maikls Stapis (Michael Stipe) jokodamies raksta: "Apmeklējot kādu ballīti, lielākā māksla ir laikus no tās aiziet."

"R.E.M." , kas izlaida savu debijas singlu 1982. gadā, lielo pasaules slavu ieguva tikai 1991.gadā ar albumu "Out of Time", kurā bija tādas populāras dziesmas kā "Losing My Religion" un "Shiny Happy People".

Atgādinām, ka grupa viesojusies arī Rīgā - 2005. un 2008. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu