"Bildēs" kopā ar veterāniem uzstāsies dažādas jaunās mūzikas grupas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Oktobra beigās mūzikas un mākslas festivāls "Bildes 2011" piedāvās tradicionālo jauno grupu un festivāla veterānu kopprojektu koncertu, kurā uzstāsies dažādas jaunās mūzikas grupas, informē "Bilžu biroja" direktore Tija Auziņa.

Kā ierasts, šajā koncertā jaunie mūziķi iznāk ar divām dziesmām - viena no tām būs jauno izpildītāju oriģināldziesma, savukārt otra - jaunā aranžējumā veidota kāda "Bilžu" veterāna dziesma, ar ko kopā tā tiek arī izpildīta.

Patlaban zināms, ka par muzikālo sadarbību kopprojekta priekšnesumam jau vienojušies tādi mūziķi kā "The Afternoon" un Marka jeb Mārtiņš Gailītis no grupas "Double Faced Eels", jaunā grupa "Akmeņi" un Guntis Veits, "Ar basām kājām" un Marts Kristiāns Kalniņš, jaunā grupa "Bilde" un Liene Šomase, kā arī "Blacksmith" un Ieva Akuratere.

Tāpat koncertā piedalīsies "Galaxy Bosons" un Gustavo, Gella un Jānis Rībens, "H.E.D.A.K.E." un Guntars Mucenieks, "The Highway" un Lauris Valters, "Mākoņstūmēji" un Zigfrīds Muktupāvels, "Miglas asni" un Juris Kaukulis, "The Next Ones" un Artis Dvarionas, "Silvestrs Streičs & T-Band" un Māris Grigalis un Normunds Rutulis.

Koncertā piedalīsies arī jaunā grupa "Strong Mint" un Gundars Rullis, "Varavīksnes stallis" un Fredis, kā arī "Wildborn" un Normunds Pauniņš.

Jauno grupu un "Bilžu" veterānu kopprojektu koncertā uzstāsies arī grupas "Kailā patiesība", "Karmafree" un "Mad Dry", taču šo grupu kopprojekti vēl tiks precizēti.

Koncertu, kas notiks 27.oktobrī Rīgas Kongresu namā, kā ierasts, vadīs mūziķis Andris Freidenfelds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu