Novickis negrasās beigt karjeru Vācijas izlases sastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" līderis Dirks Novickis pagaidām negrasās beigt karjeru Vācijas izlases sastāvā.

"Es gatavojos doties pelnītā atpūtā," citēts Novickis ESPN. "Tāds ir mans plāns. Tāpat es negrasos beigt karjeru Vācijas izlasē, bet arī nevēlos apgalvot, ka vēl pārstāvēšu valstsvienību. Vēlos pāris gadus atpūsties no izlases, un tad jau manīs."

Tāpat Novickis atklāja, ka, ja NBA lokauts ieilgs, atpūsties viņš domā līdz oktobra beigām.

Kā zināms, NBA finālsērijas vērtīgākais spēlētājs Novickis kopā ar Vācijas basketbola izlasi piedalījās Eiropas čempionāta finālturnīrā, kurā komandai kopvērtējumā palīdzēja izcīnīt devīto vietu.

Tomēr Vācijas izlase nekvalificējās 2012.gada Londonas olimpiskajām spēlēm vai to papildu kvalifikācijas turnīram, tāpēc tagad Novickis nezina, kad nākamreiz spēlēs valstsvienībā.

Eiropas čempionāta finālturnīrā Novickis astoņās aizvadītajās spēlēs vidēji izcēlās ar 19,5 punktiem un 6,6 atlēkušajām bumbām.

Pagājušajā sezonā "Mavericks" NBA finālsērijā ar 4-2 uzvarēja Maiami "Heat" vienību, pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē kļūstot par NBA čempioniem.

Izslēgšanas turnīra 21 spēlē Novickis vidēji guva 27,7 punktus un ik mačā izcīnīja vidēji 8,1 atlēkušo bumbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu