Dziedošās ģimenes koncertā kuplina papildspēki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT šovā "Dziedošās ģimenes" dalībnieki aizvadītās svētdienas koncertā Rīgas kinostudijā uzstājušies kopā ar citiem radiniekiem, kuri līdz šim vēl nebija iesaistījušies dziesmotajā sacensībā. Viņi sapratuši, ka nespēj nosēdēt malā, tāpēc nolēmuši piedalīties un parādīt skatītājiem arī savus apslēptos talantus, pirmdien vēstīja LNT raidījums "Tautas balss".

Aizvadītās svētdienas koncertā dziedošās ģimenes priecēja skatītājus, dziedot vasaras dziesmas. Dalībniekiem šoreiz bija pievienojušies, tā sakot, pirmie papildspēki no radu saimes.

Jansoniem palīdz ar akordeona spēli

Humoristisko Jansonu ģimenes priekšnesumu ar savu akordeona spēli papildināt bija ieradusies Baibas mamma Janīna no Saldus puses, kuru meita bija pierunājusi dziedāt. „Es domāju, man nebija jāpierunā, jo es viņai aizrakstīju īsziņu pagājušo svētdien, ka jādzied Pieci kukaiņi un viss! Tā arī visu nedēļu gatavojāmies,” sacīja Baiba.

Janīnas meita un mazbērni pēc koncerta „Tautas balsij” atzina, ka bijis patīkami uzstāties kopā ar vecomāti. Jansonu ģimenes pārstāve Baiba sacīja:

"Satraukums bija tas, ka mēs jau uzstājāmies trešo reizi, bet mamma pirmo reizi uzkāpa uz šīs skatuves.

Tas ir ļoti līdzīgi tam, kā mēs pašas jutāmies pirmo reizi. Domāju, ka viņai pirmais drudzis ir pārdzīvots, tad jau redzēs, kā mums tālāk ies!"

Rudēviču atbalsts - vectēvs

Savukārt ugunīgo un karstasinīgo Rudēviču ģimenes priekšnesumu ar savu meistarīgo instrumentu spēli un skaistajām balsīm papildināja vectēvs un Rino mamma Raisa.

Rudēviču ģimene raidījumam atzina: „Kad mums nāca prātā tāda doma, ka vajadzētu nodziedāt kādu romu tautasdziesmu mūsu nacionālajos kostīmos, tad nebija īpaši vajadzības pierunāt. Viņi vienkārši piekrita, tā sanāca, viņi paši teica: ejam kopā!”

Rudēviču atvases lepojās ar savu muzikālo ģimeni un atklāja, ka vectēvs muzicējot jau vairāk nekā 50 gadus. Arī turpmākajos koncertos Rudēviči sola pārsteigt ar krāšņiem priekšnesumiem un jauniem ģimenes papildspēkiem.

Bērziņi priecājas par kopā dziedāšanu

Bērziņu ģimene šoreiz uz koncertu bija atbraukuši pilnā sastāvā. „Mēs tā kā pateicām, ka jādzied, un viņa tā īpaši nepretojās. Viņai bija ārzemju braucieni, basketbola spēles. Man bija jāzvana trenerei un jāprasa, lai viņu palaiž uz šo pasākumu. Viņa ir ļoti aizņemts cilvēks, tāpēc viņas nebija līdz šim,” stāstīja Bērziņi. Esot laba sajūta, ja visa ģimene var dziedāt kopā un neviens nesēž mājās!

TVNET jau vēstīja, ka šo svētdien, lai sveiktu izcilo latviešu kino meistaru Jāni Streiču 75 gadu jubilejā, ģimenes dziedās dziesmas no latviešu un pasaulē iemīļotām kinofilmām. Skanīgo sacensību turpinās Šminiņi no Varakļāniem, Knapši no Liepājas, Bērziņi no Kokneses, Sprukuļi no Viļakas, Freipiči no Talsiem, Jansoni no Rīgas, Puncuļi no Rēzeknes, Liepiņi no Alojas, Rudeviči no Rīgas un Bērziņi no Saldus.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu