Kinofestivālu "Baltijas pērle" noslēgs izrāde "Primadonnas"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Starptautisko kino festivālu "Baltijas pērle", kas Rīgā notiks no 15.septembra līdz 25.septembrim, noslēgs Antona Čehova vārdā nosauktā Maskavas Dailes teātra izrāde "Primadonnas", informēja festivāla rīkotāji.

Krievijas viesizrāde "Primadonnas" 29.septembrī un 30.septembrī būs skatāma Dailes teātrī. Iestudējumā būs skatāmas Krievijas kino zvaigznes Dmitrijs Djuževs, Jurijs Čursins, Mihails Truhins, Anatolijs Belijs, Igors Verniks, Nataša Šveca un citi.

Izrādes sižets rosina gremdēties tīkami nostaļģiskās atmiņās par vienu no skatītāju iemīļotākajām filmām "Džezā tikai meitenes". Iestudējums atklās, ko iesākt diviem aktieriem-bezdarbniekiem, kuri avīzes sludinājumā nejauši izlasījuši, ka nelaimīga amerikāņu miljonāre meklē māsas bērnus, lai piešķirtu viņiem savus miljonus. Ne slavu, ne naudu viņiem līdz šim nav izdevies iemantot, tādēļ, paguruši no veltajiem pūliņiem, abi nolemj likt lietā aktiermākslu visai oriģinālā veidā. Notikumi attīstās strauji, ik mirkli abus varoņus piemeklē kas negaidīts un situācija saasinās, bet tas rada arvien lielākas grūtības un liek samilzt kaislībām.

Izrādes "Primadonnas" režisors-inscenētājs ir Jevgēņijs Pisarevs, kurš iestudējumu veidojis Holivudas komēdiju Zelta laikmeta stilistikā.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz izrādi var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu