"Karalis Lauva" turpina pelnīt. Šoreiz 3D

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Disneja studijas klasiskās animācijas filmas "Karalis Lauva" ("The Lion King") jaunā 3D versija atgriezusies uz lielā ekrāna pēc 17 gadiem un pārliecinoši dominē Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo ārvalstu prese.

"Karalis Lauva 3D" konvertācijas projekts, kas sākotnēji tika plānots kā mārketinga platforma gaidāmajai animācijas filmas "Blu-Ray" versijai, pārsteidzis kases ieņēmumu apskatniekus. Šis panākums ir lielisks apliecinājums tam, ka "Karalis Lauva" ir viens no Disneja korporācijas pelnošākajiem zīmoliem. Nedēļas nogalē no 16.līdz 18.septembrim 1994.gadā iznākušajai animācijas filmai, kas pārstrādāta demonstrēšanai uz 3D ekrāniem, izdevies iekasēt gandrīz 30 miljonus dolāru, apsteidzot otrās vietas ieguvēju, trilleri "Infekcija" ("Contagion") pat divas reizes.

Foto: publicitātes

Savukārt pārējie divi jaunumi, trilleris "Salmu suņi" ("Straw Dogs") un romantiskā komēdija ar Sāru Džesiku Pārkeri (Sarah Jessica Parker) "Nezinu, kā viņa to dara" ("I Don't Know How She Does It"), ierindojas attiecīgi topa piektajā un sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu