Tiks noskaidroti labākie seriāli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šovakar (18.09.) Losandželosā tiks paziņoti gadskārtējie televīzijas balvu "Emmy" ieguvēji. Ceremoniju vadīs amerikāņu aktrise Džeina Linča (Jane Lynch), ziņo ārvalstu prese.

Ceremoniju tiešraidē translēs TV kanāls "Fox". "Emmy" balvas tiek pasniegtas labākajiem televīzijas seriāliem, filmām un aktieriem.

Pagājušogad "Emmy" balvu kā labākā televīzijas drāma saņēma seriāls "Mad Men", savukārt komēdijseriāls "Modern Family" ieguva labākā seriāla titulu savā žanrā.

Šogad kopā ar seriālu "Mad Men" labākā dramatiskā seriāla balvai nominēts seriāls par slepkavu maniaku "Dexter" ("Deksters"), "The Good Wife", "Boardwalk Empire", "Friday Night Lights" un plašu popularitāti ieguvušais fantāzijas žanra seriāls "Troņa spēles" ("Game Of Thrones"), kura pamatā Džorža Mārtina (George R. R. Martin) grāmata "Ledus un liesmas dziesma" ("A Song of Ice and Fire").

Komēdiju kategorijā nominēti seriāli "The Big Bang Theory", "Glee", "Modern Family", "The Office", "Parks and Recreation" un "30 Rock".

Losandželosā tiks paziņoti gadskārtējie televīzijas balvu "Emmy" ieguvēji
Losandželosā tiks paziņoti gadskārtējie televīzijas balvu "Emmy" ieguvēji Foto: ap/scanpix

Labākā dramatiskā aktiera kategorijā par prestižo "Emmy" balvu sacentīsies Džons Hamms (Jon Hamm) no seriāla "Mad Men", Hjū Lorijs (Hugh Laurie) par ekscentriskā ārsta tēlojumu seriālā "House" ("Doktors Hauss"), Kails Čandlers (Kyle Chandler) no seriāla "Friday Night Lights", Stīvs Bušemi (Steve Buscemi) par "Boardwalk Empire", Timotijs Olifants (Timothy Olyphant) par "Justified", kā arī Maikls Hols (Michael C. Hall) par savu aktierspēli seriālā "Dexter" ("Deksters").

Labāko komēdijas aktieru konkurencē sacentīsies Džims Pārsons (Jim Parsons) un Džonijs Galeckis (Johnny Galecki) no seriāla "The Big Bang Theory", Aleks Boldvins (Alec Baldwin) no seriāla "30 Rock", Stīvs Kerels (Steve Carell) no seriāla "The Office" ("Ofiss"), Mets Leblanks (Matt LeBlanc) par "Episodes" un komiķis Louis CK jeb īstajā vārdā Luiss Sikeijs (Louis Szekely) par "Louie".

Luiss Sikeijs kļuva populārs ar savām stāvizrādēm 1990.gadu beigās un pagājušā gadu desmita vidū. Arī seriālā Luijis sakausē elementus no savām stāvizrādēm un pusautobiogrāfiskus faktus no dzīves.

      Labākās dramatiskās aktrises kategorijā nominēta Elisabete Mosa (Elisabeth Moss) par "Mad Men", Mariška Hārgiteja (Mariska Hargitay) par savu aktierspēli detektīvdrāmā "Law & Order: Special Victims Unit", Džulianna Margulisa (Julianna Margulies) par aktierspēli seriālā "The Good Wife", Konija Braitona (Connie Britton) no seriāla "Friday Night Lights", Ketija Beitsa (Kathy Bates) par "Harry's Law" un Mireile Enosa (Mireille Enos) par "The Killing".

        Līdzās Tīnai Fejai no seriāla "30 Rock" par labāko komēdijas seriāla aktrises godu sacentīsies Emija Polere (Amy Poehler) no "Parks And Recreation", Edija Falko (Edie Falco) par aktierspēli seriālā "Nurse Jackie", Marta Plimtone (Martha Plimpton) par "Raising Hope", Laura Lineja (Laura Linney) par "The Big C", kā arī Melisa Makārtija (Melissa McCarthy) par "Mike & Molly".

        Par labāko komēdijas seriāla aktrises godu sacentīsies arī Marta Plimtone (Martha Plimpton) par tēlojumu seriālā "Raising Hope"
        Par labāko komēdijas seriāla aktrises godu sacentīsies arī Marta Plimtone (Martha Plimpton) par tēlojumu seriālā "Raising Hope" Foto: AP

          "Emmy" balvu nomināciju dāvanu maisiņos saņems Latvijas ražotāja "Bio2You" produktus

          Interesanti, ka Latvijas smiltsērkšķu produktu ražotāja "Bio2You" preces tiks pievienotas šā gada ASV televīzijas balvu "Emmy" nominācijām pasniegtajiem dāvanu maisiņiem. Nākamajā dienā pēc "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijas tiem balvu kandidātiem, kas neuzvarēja, tradicionāli tiek nosūtītas dāvanas ar dažādām luksusa precēm.

          KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

          Nepalaid garām!

          Uz augšu