Štokenbergs, Ēlerte un Kristovskis palikuši aiz strīpas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc pirmajiem provizoriskajiem rezultātiem Saeimā Zemgales vēlēšanu apgabalā no "Vienotības" saraksta varētu nebūt ievēlēts tā līderis Aigars Štokenbergs, bet kultūras ministres Sarmītes Ēlertes ievēlēšana daudzo svītrojumu dēļ vēl nav skaidra. Savukārt no Rīgas vēlēšanu apgabala svītrojumu dēļ, Saeimā nav iekļuvis ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis.

Ar jaunāko informāciju papildināts viss teksts

Kristovski svītro no saraksta

Zināmi iespējamie no apvienības "Vienotība" 11.Saeimā ievēlētie deputāti. Apvienība "Vienotība" 11.Saeimā ieguvusi 19 mandātus.

No Rīgas apgabala "Vienotība" saņēmusi piecas vietas parlamentā, un ievēlēti varētu būt finanšu ministrs Andris Vilks, Ojārs Kalniņš, Andrejs Judins, Andris Buiķis un Ilze Viņķele.

Partiju apvienības "Vienotība" līderis un pašreizējais ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis, kurš no "Vienotības" saraksta kandidēja Rīgas vēlēšanu apgabalā, saņēmis 13 tūkstošus svītrojumu. Kristovskis Rīgas vēlēšanu apgabalā bija 1. sarakstā. Tagad viņš ierindojies saraksta apakšgalā.

Dombrovskis guvis vēlētāju uzticību

No Vidzemes vēlēšanu apgabala no apvienības "Vienotība" varētu būt ievēlēti premjers Valdis Dombrovskis, Ina Druviete, Artis Pabriks, Ilma Čepāne, Ainars Latkovskis, Dzintars Ābiķis un Edvards Smiltēns.

Latgalē no "Vienotības" varētu būt ievēlēts Aleksejs Loskutovs un Jānis Lāčplēsis.

Kurzemes apgabalā savukārt no "Vienotības" varētu būt ievēlēti Solvita Āboltiņa un Janīna Kursīte.

Štokenbergs un Ēlerte nav iekļuvuši Saeimā

Pēc provizoriskajiem rezultātiem, no "Vienotības" saraksta Zemgalē varētu būt ievēlēts Atis Lejiņš, Dzintars Zaķis un Aivars Volfs. Saeimā nav iekļuvis Štokenbergs un Ēlerte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu