Šovu "OKartes skatuve" pamet Arvīds Berķis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc LNT muzikālā šova "OKartes skatuve" otrā koncerta šovu nācās pamest Arvīdam Berķim no muzikālās apvienības "K-1".

Piektdienas vakara koncertā, ko vadīja Elīna Doļģe, kura aizstāja savu bijušo raidījuma "Tautas balss" kolēģi Māri Grigali, žūriju pārstāvēja un dalībnieku priekšnesumus vērtēja dziedātāji Ainars Mielavs un Lauris Reiniks, kā arī "Mikrofona ieraksti" direktore Elita Mīlgrāve. Šova tiešraidē uz izbalsošanas strīpas stājās muzikālā apvienība "K-1".

Tā kā žūrija pati nevēlējās izlemt, kuram no šova jāiziet, tad īsts džentelmenis bija Arvīds Berķis, kurš upurējās, pieņemot drosmīgu lēmumu - pašam aiziet no šova.

Atgādināsim, ka pagājušās sestdienas, 10.septembra, "OKartes skatuves" koncertā pēc skatītāju balsojuma visvairāk balsu saņēma grupa "T-Band", savukārt vismazāk – tieši muzikālā apvienība "K1". Šova noteikumi paredz, ka grupai, kura saņēmusi viszemāko vērtējumu, minūtes laikā jāizlemj, kuram no četriem grupas dalībniekiem šovs jāpamet. Grupa "K1" minūtes laikā nespēja izlemt, tādēļ galavārdu sacīja žūrija, kura nolēma, ka šovs jāpamet Lienei Brikovskai.

Biļetes uz muzikālā šova "Okartes skatuve" lielajiem tiešraides koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs, internetā www.bilesuserviss.lv, kā arī visās "Statoil" degvielas uzpildes stacijās. Biļetes cena - Ls 3.

Koncerti notiek Rīgas kinostudijā, Šmerļa ielā 3, Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu