"OKartes skatuves" otrais koncerts jau šovakar

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrais muzikālā šova "OKartes skatuve" lielais koncerts izņēmuma kārtā šonedēļ norisināsies jau piektdien, 16. septembrī, plkst. 21.05, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Šonedēļ notiks otrais lielais muzikālā šova "OKartes skatuve" koncerts. Žūriju pārstāvēs un dalībnieku priekšnesumus vērtēs Ainars Mielavs, Lauris Reiniks un Guntars Račs.

Šoreiz pārsteigums skatītājiem ir ne tikai tas, ka šovs izņēmuma kārtā norisināsies piektdien, bet arī tas, ka LNT ekrānos atgriežas šarmantā raidījumu vadītāja Elīna Doļģe. Elīna aizstās savu bijušo kolēģi Māri Grigali, ar kuru viņi savulaik kopā vadīja LNT interaktīvo raidījumu "Tautas balss". Šova "OKartes Skatuve" otro lielo koncertu Elīna vadīs kopā ar Lieni Bērziņu.

Vai pagājušās nedēļas neveiksminieki saņemsies un šonedēļ skatītājus pārsteigs ar spožu uznācienu? Kura muzikālā apvienība stāsies uz izbalsošanas strīpas un kuru no šova izraidīs?

Atgādināsim, ka pagājušās sestdienas, 10.septembra, "OKartes skatuves" koncertā pēc skatītāju balsojuma visvairāk balsu saņēma grupa "T-Band", savukārt vismazāk – muzikālā apvienība "K1". Šova noteikumi paredz, ka grupai, kura saņēmusi viszemāko vērtējumu, minūtes laikā jāizlemj, kuram no četriem grupas dalībniekiem šovs jāpamet. Grupa "K1" minūtes laikā nespēja izlemt, tādēļ galavārdu sacīja žūrija, kura nolēma, ka šovs jāpamet Lienai Brikovskai.

Biļetes uz muzikālā šova "Okartes skatuve" lielajiem tiešraides koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs, internetā www.bilesuserviss.lv, kā arī visās "Statoil" degvielas uzpildes stacijās. Biļetes cena - Ls 3.

Koncerti notiek Rīgas kinostudijā, Šmerļa ielā 3, Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu