Ieva Biteniece jubileju svin ar dejotājiem ceļā uz Stokholmu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Pazīstamā horeogrāfe un deju studijas «PRO – X» vadītāja Ieva Biteniece pagājušās nedēļas nogalē ar jautru ballīti divu dienu garumā uz «Tallink» kruīza kuģa «Romantika», kā arī ar šopingu Stokholmā svinēja 26. dzimšanas dienu. Apvienojot patīkamo ar lietderīgo, Ieva ar savas deju studijas dejotājiem un «Team Limitless» ielu vingrotāju ekstrēmajiem priekšnesumiem izklaidēja vairākus simtus skatītāju kuģa nakts ballītēs.

Ieva Biteniece atklāj, ka atšķirībā no citiem Latvijas šovbiznesa pārstāvjiem pirmo reizi uzstājusies uz «Tallink» kuģa. «Man ir bail no kuģiem, tāpēc man tas bija liels izaicinājums, bet šoreiz jūra bija mierīga un kuģi it nemaz nešūpoja,» piebilst deju studijas vadītāja.

«Pirms kāda laiciņa iepazinos ar ielu vingrotājiem no «Team Limitless», un diezgan ātri mums izveidojās labs kontakts. Sāku aicināt viņus uz saviem deju pasākumiem, kā rezultātā radās ideja izveidot kaut ko kopīgu. Sākotnēji tapa duets mākslas vingrotāja un ielu vingrotājs, kas bija līdz šim neredzēts Latvijā. Tā kā puiši regulāri uzstājas uz «Tallink» kuģiem, izdomājām, ka varētu savu jauno programmu prezentēt uz kuģa. Tā izveidojās kopīgs šovs «Team Limitless + PRO-X». Šovs ir izklaidējošs, piedalās ielu vingrotāji ar trikiem un mēs dejotājas ar savu enerģiju, programmas nobeigumā duetā tiek izspēlēts kāds mīlas stāsts. Parasti pēc uzstāšanās tā nenotiek, bet šoreiz cilvēki nāca klāt un teica paldies! Kādam no viņiem dejošana ir nepiepildīts sapnis, kādam ir traumas un nevar dejot, kādu vienkārši bijām aizkustinājuši un iepriecinājuši. Un šo cilvēku stāsti un pateicība ir mūsu lielākā alga,» par jauno šovprogrammu stāsta Ieva.

«Braucienu vēl īpašāku padarīja fakts, ka šajā laikā svinēju dzimšanas dienu. Prieks bija satikt pastāvīgos kuģa mūziķus, kas tur uzstājās. It īpaši dziedātāju Ediju Šnipki. Savulaik piedejoju viņam un Lienei Bērziņai TV šovā «Zvaigžņu lietus»,» par atkalredzēšanos ar skatuves kolēģi priecājas deju studijas vadītāja.

Uz kuģa Ieva baudīja atpūtu ērtā kajītē. «Kuģa pasākumu organizatori bija parūpējušies, lai esam paēduši un dzīvojam gaumīgās kajītēs. Stokholma man ir īpaša pilsēta. Vienmēr, kad tur viesojos, jūtos kā mājās. Ja kādreiz radīsies iespēja, tad noteikti gribētu tur padzīvot. Pastaigāšanās pa Stokholmu ar ielu vingrotājiem izvērtās par interesantu piedzīvojumu, jo puiši pilsētā izmēģināja savus trikus gan uz skulptūrām parkos, gan kokiem. Tā kā visi esam jaunieši, kas kāri uz piedzīvojumiem, pa Stokholmu pārvietojāmies bez kartes. Braucām, kur acis rāda, un izkāpām pieturā, kur it kā redzējām, ka ir tūristu plūsma. Kādā brīdī kopā ar dejotāju Alīnu attapāmies, ka esam divatā nokļuvušas pavisam citā pilsētas pusē. Nogājām vairākus kilometrus, līdz atkal atradām savu kompāniju.

Protams, šādi pastaigājoties, iegājām arī dažādos veikaliņos, kur mazliet papildinājām savu garderobi ar jauniem apģērbiem,» stāsta Ieva.

Savukārt 20. septembrī ceļā uz Stokholmu uz kuģa «Romantika» norisināsies Baltu vienības dienas svinības, par kuru norisi rūpēsies šobrīd populārais TV šova vokālais pedagogs Edgars Kramiņš. Viņš būs izveidojis izklaides programmu, kurā skanēs Raimonda Paula 60. – 80. gadu dziesmu retrospekciju un latviešu tautas dziesmu melodijas par jūru, ko rotaļīgi izdziedās klasiskā un mūsdienu vokālās mākslas studija «Harmonija».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu