Karaliskais improvizācijas teātris atklās sesto sezonu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Izcilais latviešu rakstnieks Rainis reiz ir teicis: «Pastāvēs, kas pārmainīsies!». Tad nu, vadoties pēc šā latviešu dižgara vārdiem, vēlamies paziņot par Karaliskā improvizācijas teātra (KIT) 6. sezonas «Humors nobāl» atklāšanu, kas zīmīgi notiks Raiņa dzimšanas dienā - 11.septembrī!

Pārmaiņas ir sagaidījusi KIT vakara programma, kas šajā sezonā kā parasti noritēs divās daļās, taču pirmajā daļā būs arī iepriekš sagatavotas epizodes, kas būs nemainīgas viena mēneša ietvaros.

Tātad - pirmajā daļā improvizācijas īpatsvars tiks samazināts, bet humora aktualitātes, saturīguma un daudzveidības īpatsvars augs. Savukārt otrajā daļā - improvizācija. Abu daļu žanri gan paliek nemainīgi - komēdija!

Arī sastāvs šogad tiek papildināts. Šajā sezonā ar Jāni Skuteli kopā jautrosies Jurijs Djakonovs, Nauris Brikmanis, Katrīna Albuže un Grēta Gorjučko.

Tikšanās vietu mainīt nedrīkst, tāpēc tā paliek nemainīga - kinoteātris K-Suns, bet tikšanās laiks gan cits - plkst. 19:00.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu