Piesakies konkursam «Latvijas garākās kājas»! (39)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sieviešu kājas vienmēr ir bijušas uzmanības centrā gan vīriešiem, gan sievietēm. Kāpēc nenoskaidrot, cik tad īsti garas kājas ir skaistajām Latvijas meitenēm? Varbūt mēs izceļamies pat uz pasaules fona?

Jau kopš 1920. gadiem ir notikuši dažādi kāju skaistumkonkursi, kur vērtē tikai šo vienu ķermeņa daļu.

Mēs gribam izveidot pirmo un savējo Latvijā.

LATVIJAS GARĀKĀS KĀJAS - konkursam piesakies ŠEIT!

Piedalies un kļūsti par Latvijas garāko kāju titula īpašnieci, vinnē mūsu salona dāvanu karti 100 Ls vērtībā un sauļojies veselu gadu jaunajā sauļošanas salonā bez maksas (50 solārija apmeklējumi)!

Šis lieliskais pasākums 16. oktobrī norisināsies jaunajā Hairriga sauļošanās salonā i/c Olimpia. Ar žūrijas, slavenību un preses piedalīšanos 10 meitenes ar garākajām kājām Latvijā uz sarkanā paklāja sacentīsies par galveno balvu - 50 bezmaksas solārija apmeklējumiem un dāvanu karti Ls 100 vērtībā no skaistumkopšanas salona Hairriga.

Viss pasākums tiks atspoguļots portālā TVNET un Sejas.lv.



Konkurss notiks 3 etapos:

1) Pieteikšanās šajā mājaslapā, kur no 28. augusta līdz 18. septembrim ir jāiesūta savs augums cm un kāju garums cm, mērot no kājas iekšpuses līdz papēdim;

2) Finālistes, kurām ir visgarākās kājas, tiks uzaicinātas uz profesionālu foto sesiju 20. septembrī fotostudijā (fotogrāfs Ronalds Šulcs), kur dalībnieces tiks sabildētas, lai noteiktu uzvarētājas arī tādās nominācijās kā:

  • Sievišķīgākās kājas;
  • Sportiskākās kājas;
  • Slaidākās kājas;
  • Iesauļotākās kājas;
  • TVNET simpātija;
  • Sejas.lv simpātija;
  • Olimpia simpātija.

Fotosesijas bildes tiks izliktas vērtēšanai un balsošanai no 1. oktobra līdz 15 oktobrim portālā TVNET, lai noteiktu savu simpātiju, un Hairriga Facebook lapā, kur notiks balsošana par visām citām kategorijām. Visām uzvarētājām būs vērtīgas balvas.



3) 16. oktobrī iepirkšanās centrā Olimpia 18:00 notiks krāšņa modes skate un jauna, unikāla koncepta 100 m2 plaša sauļošanās salona HAIRRIGA atklāšana. Skaistās meitenes un kājas lieliska vakara atmosfērā vērtēs žūrija, kurā būs Latvijā pazīstami cilvēki, notiks īpaši priekšnesumi, skanēs dzīvā mūzika, būs uzkodas, šampanietis, konkursi, kuru balvas - bezmaksas sauļošanās seansi.

LATVIJAS GARĀKĀS KĀJAS - konkursam piesakies ŠEIT!

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu