Šerila Krova ar jauno plati dodas kantri virzienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc divdesmit gadu ilgas karjeras amerikāņu dziedātāja Šerila Krova (Sheryl Crow) iegājusi jaunā radošā fāzē un laidusi klajā (10.septembrī) jaunu skaņuplati «Feels Like Home» (Warner), kurā akcentu liek uz melodiskām kantri dziesmām.

Varbūt daudziem Šerilas faniem lēmums doties kantrimūzikas virzienā ir pārsteigums, taču, ja ieskatāmies ciešāk, tad visas karjeras laikā dziedātāja laiku pa laikam pieskārusies šim sirdij tuvajam žanram.

Šerilas 1993. gada albuma «Tuesday Night Music Club» dziesma «No One Said It Would Be Easy» bija tipiska kantri balāde, kā arī daudzos citos skaņdarbos jūtama kantri ietekme. Šerila piedalījusies arī veltījuma ierakstos Džonijam Kešam (Johnny Cash) un Loretai Linai (Loretta Lynn).

Foto: Publicitātes foto

Albums, kas seko 2010. gada soulmūzikas platei «100 Miles from Memphis», ierakstīts Nešvilā, un to producējis «Grammy» laureāts Džastins Nībenks (Justin Niebank). Katra dziesma ir tapusi sadarbībā ar kādu citu mūziķi.

Šerila ir nominēta 27 «Grammy» balvām un visā pasaulē pārdevusi 35 miljonus ierakstu.

Dzimusi pirms 51 gada Misūri štatā trompetista un pianistes ģimenē, Šerila Krova uz lielās mūzikas skatuves parādījās 90.gadu beigās kā Maikla Džeksona fona vokāliste. Viņas debijas soloalbums «Tuesday Night Music Club» tapa 1993.gadā, otrdienās kopā sanākot mūziķu domubiedru grupai, un radās pirmie hiti «Leaving Las Vegas» un «All I Wanna Do», kas Krovai nesa arī pirmās «Grammy» balvas.

Albuma dziesmu saraksts

1. Shotgun
2. Easy
3. Give It To Me
4. Drinking
5. Callin’ Me When I’m Lonely
6. Waterproof Mascara
7. Crazy Ain’t Original
8. Nobody’s Business
9. Homesick
10. Homecoming Queen
11. Best Of Times
12. Stay At Home Mother

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu