Skandalozā Mailija jaunajā klipā ir pavisam kaila (107)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pēc skandalozās uzstāšanās MTV video balvu pasniegšanas ceremonijā augusta beigās bijusī «Hanna Montana» zvaigzne Mailija Sairusa (Miley Cyrus) spērusi vēl vienu soli tālāk, lai visos pasaules medijos šīs dienas izklaides ziņa numur viens būtu Sairusas jaunais videoklips. Kā jūs domājat, ar ko šoreiz Mailija cenšas pārsteigt? Protams, ar savu absolūti kailo, seksīgo divdesmitgadnieces ķermeni.

Pirmdien video vietnē «Youtube» publicētais videoklips dziesmai «Wrecking Ball», kas ir vēl viens gaidāmā albuma «Bangerz» vēstnesis, diennakts laikā jau aplūkots vairāk nekā 13 miljonus reižu.

Tas nav nekāds brīnums, jo klipā skandalozā Mailija ir nofilmējusies pilnīgi kaila, šūpojoties uz milzīgas celtniecības darbiem paredzētas ēku demontāžas bumbas.

Mailija Sairusa
Mailija Sairusa Foto: kadrs no video

Video režisors ir ne mazāk skandalozais Terijs Ričardsons (Terry Richardson), kurš filmējis blondo grēku - modeli Keitu Aptoni (Kate Upton) un par savu mūzu uzskata Holivudas sāpju bērnu Linsiju Loenu (Lindsay Lohan)

Mailija Sairusa
Mailija Sairusa Foto: kadrs no video

Klipā Mailija šūpojas uz lielās bumbas, erotiski laiza veseri un izgāž pāris sienas. Normāli!

«Bangerz» klajā nāks 8.oktobrī.

Komentāri (107)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu