Fergusons Rūniju salīdzina ar Pelē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais skotu treneris sers Alekss Fergusons savas trenētās komandas Mančestras "United" līderi Veinu Rūniju salīdzinājis ar leģendāro brazīlieti Pelē, ziņo portāls "Championat.ru".

"Rūnijs ir tipisks britu spēlētājs. Pēc talanta viņš ir pielīdzināms tādiem leģendāriem britu futbolistiem kā Polam Gaskoinam, Džordžam Bestam vai Bobijam Čarltonam. Rūnijs ir drošsirdīgs, spēlēt gribošs un izturīgs futbolists. "United" uzbrucēju var salīdzināt ar Pelē. Viņš arī bijis agresīvs uzbrucējs, kurš zināja, ko darīt. Veins arī to zina. Abiem ir ļoti daudz līdzīgu iezīmju. Vienīgā atšķirība - tas, ka Veins ir baltais," atzinās Fergusons.

Zināms, ka Mančestras "United" fani katrā spēlē izvieto plakātu ar uzrakstu "Rūnijs - baltais Pelē".

Anglijas premjerlīgā pēc četrām aizvadītām kārtām "United" ar 12 punktiem atrodas pirmajā vietā. Tai uzreiz seko cits Mančestras klubs - "City", kuram arī ir 12 punkti. Trešajā vietā ar 10 punktiem atrodas Londonas "Chelsea". Jāatzīmē, ka abi Mančestras klubi jaunajā premjerlīgas sezonā nav zaudējuši nevienu spēli.

Rūnijs četrās Anglijas premjerlīgas spēlēs guvis 8 vārtus, un tas ir labākais rezultāts. "United" uzbrucējam ar sešiem gūtiem vārtiem seko argentīnietis Serhio Aguero no Mančestras "City".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu