Emijai Vainhausai šodien paliktu 28 gadi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, 14.septembrī, negaidīti mirusī britu soulmūzikas dziedātāja Eimija Vainhausa (Amy Winehouse) būtu svinējusi savu 28. dzimšanas dienu. Tam par godu Lielbritānijas "Radio 2" šodien pirmatskaņos jaunu Vainhausas dziesmu "Body And Soul", kas iekļauta "Grammy" balvas laureāta Tonija Beneta (Tony Bennett) jaunākajā duetu albumā.

Dziesma, kuru 1930.gados dziedājuši daudzi slaveni mākslinieki, ierakstīta neilgi pirms Vainhausas nāves leģendārajā ierakstu studijā "Abbey Road Studios" un tiks iekļauta arī Beneta albumā "Duets II". Tas pārdošanā nonāks 20.septembrī.

Kā vēstīts, šā gada 23.jūlijā 27 gadus vecā Vainhausa atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos. Viņas nāves cēlonis joprojām nav skaidrs. Autopsijā atklāts, ka dziedātājas organismā tika atrastas recepšu medikamenta pēdas.

Pēc dziedātājas pēkšņās nāves viņas tēvs Mičs Vainhauss paziņoja par plānu izveidot meitas vārdā nosauktu fondu, kas palīdzēs cilvēkiem, kuri cīnās ar dažādām atkarībām.

Vainhausa iemantoja pasaules slavu 2006.gadā ar hitu "Rehab", bet 2008.gadā ieguva četras "Grammy" balvas. Tomēr daudzsološo karjeru pamatīgi sašūpoja viņas atkarība no apreibinošajām vielām, un pēdējos gados viņas vārds daudz biežāk izskanējis tabloīdos saistībā ar dažādiem skandāliem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu