"Taksometru sesijas" piedāvā bū-š

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Iedvesmojoties no vairākām ārvalstu mūzikas mīļu iniciatīvām – "Black Cab Sessions" Lielbritānijā, Vensāna Mūna (Vincent Moon) "La Blogoteque" ekskursijām pilsētvidē un citām, arī Rīgā sākušās "Taksometru sesijas" jeb izbraucieni ar pilsētas taksometru un muzicēšana vienlaikus. Šonedēļ taksometrā kāpa pašmāju hiphopa mākslinieks bū-š.

"Arī agrāk ir sanācis pamuzicēt taksī, bet šī bija pirmā reize, kad tas notika skaidrā prātā un kameras priekšā," komentē bū-š. "Viena dziesma un viens piegājiens braucošā taksī, bez iespējas ierakstīt vairākas reizes un izvēlēties labāko. Tas arī ir šā projekta spēks. Šeit un tagad. Man patika. Paldies!"

Video - Emīls Skrīvelis

Mūzikas pasaulei bū-š sevi pieteica 2005. gadā ar albumu "Nevietā", kas tika izdots kā disks ar 80.lpp. tekstu grāmatu. 2006. gadā sadarbībā ar wiesturu izdeva albumu "Izdodam rudeni". bū-š ir piedalījies dažādos ar mūziku saistītos projektos, bet kopš 2006. gada paralēli veido savu otro soloalbumu.

Šogad gaidāms mākslinieka jaunais studijas albums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu