Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

16.-22. jūlijs.

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Nedēļu iesāksi patiesi jautrā noskaņojumā. Visticamāk, strādāšana nebūs pirmā lieta, kura nāks prātā. Izteiktā vēlme izklaidēties var iecirst jūtamu robu ģimenes budžetā vai arī traucēt paveikt iesāktās biznesa lietas. Tu šonedēļ labi sapratīsies ar mīļoto cilvēku. Nav izslēgts, kopīgi pievērsīsieties jaunam hobijam. Brīvdienas labprāt pavadīsi mājās, tuvinieku lokā, baudīsi otrās pusītes sabiedrību.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Tavas šā brīža vēlmes var jūtami nesaskanēt ar reālajām iespējām, kas savukārt var veicināt neapmierinātību ar dzīvi. Lietišķajā sfērā strādājošajiem Vēršiem vispareizāk būtu nedaudz nogaidīt ar jaunu sadarbību slēgšanu, censties uzlabot saikni ar esošajiem partneriem. Savukārt radošo jomu pārstāvji varēs gavilēt, jo šīs nedēļas astroloģiskais stāvoklis dos iedvesmu jauniem sasniegumiem, palīdzēs iekarot sabiedrības uzmanību un atzinību.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Veiksmīga un patīkama nedēļa, kuras laikā tev izdosies tikt galā gan ar darba lietām, gan atrisināt dažu labu attiecību niansi. Saskarsmē ar kolēģiem esi savaldīgs, neļaujies pārāk lielai vaļsirdībai. Vispareizāk būtu atturēties apspriest privātās dzīves jautājumus profesionālajā vidē. Ja veicami kādi lielāki darījumi, parakstāmi svarīgi dokumenti, labāk to veikt nedēļas vidū, savukārt piektdiena izcili piemērota darba braucieniem. Nedēļas nogalē vari apciemot radiniekus.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Pilnīgi iespējams, ka nedēļas sākumā atklāsi kādu sevis pieļautu kļūdu līdz šim paveiktajā un nu steigsi to pēc iespējas ātrāk novērst. Jūtamu atbalstu var sniegt tuvākie kolēģi, taču tev jābūt uzmanīgam, kam un ko tu uztici! Sākot ar trešdienu, vairāk aktualizēsies ar atvasītēm saistīti jautājumi. Iespējams, palīdzēsi viņām tikt galā ar attiecību jautājumiem, citiem dzīves līkločiem. Pašam gribēsies ik pa laikam noslēgties no visiem un izbaudīt absolūtu mieru un klusumu.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Nedēļas sākumā derētu izvērtēt to, kas tev šobrīd ir patiesi svarīgs un kas savukārt otršķirīgs. Tā skaidrāk apzināsies prioritātes, kurām arīdzan veltīt visu laiku un enerģiju. Centies būt taupīgāks, atturēties no mazāk nozīmīgu lietu iegādes, vairāk naudas atlicināt uzkrājumiem. Saskarsmē ar partneri būsi maigs un pretimnākošs. Pilnīgi iespējams, ka izpelnīsies komplimentu jūru no otrās pusītes.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Neskatoties, ar kādām lietām nodarbosies, it visā lielu lomu spēlēs ģimenes atbalsts. Šis ir zīmīgs periods tām Jaunavām, kuras saistītas ar privāto biznesu, it sevišķi nekustamā īpašuma jomu. Vari droši slēgt darījumus ar ārzemju partneriem, doties komandējumā, apgūt jaunas iemaņas. Lai gan pēc dabas esi ļoti taupīgs, šobrīd atļausies nedaudz uzdzīvot, iepriecināt tuviniekus ar dažādiem pārsteigumiem.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Tev šobrīd iedvesmas mirkļi var mīties ar izteiktu skepsi. Tomēr centies saglabāt ticību panākumiem, jo tie noteikti sekos! Kādam Svaru zīmes pārstāvim var parādīties neordināras un ļoti perspektīvas biznesa idejas. Kopumā šī nedēļa būs veiksmīga, lai kārtotu naudas lietas, galvenais neļauties nedrošības sajūtai, šaubām! Kādam no tuviniekiem var būt nepieciešama tava palīdzība, morālais atbalsts. Brīvajiem Svariem var veidoties jauni, ļoti kaislīgi mīlas sakari.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Darba ziņā noslogota un visai sarežģīta nedēļa. Rodoties lielākiem šķēršļiem, tu intuitīvi sajutīsi, kurš no kolēģiem vai paziņām spēj tevi uzmundrināt, atbalstīt, un kurš savukārt bremzēs un vēl vairāk nomāks tevi. Ja profesionālā joma var sagādāt galvassāpes, tad privātajā dzīvē baudīsi absolūtu mieru un saticību. Nedēļas nogalē kopā ar mīļoto vari doties nelielā izbraukumā vai pievērsties mājokļa labiekārtošanai.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

No tevis neatkarīgu apstākļu ietekmē var nedaudz mazināties tava autoritāte, varbūt kāds cits iekaros kolektīva simpātijas, un tas tevī raisīs greizsirdību. Taču esi bez bēdu, savu vietu atkarosi, ar cītīgu darbu, jo tieši sasniegtie rezultāti ļaus nostabilizēt pozīcijas. Brīvajā laikā labprāt sportosi, ļausies dabas vilinājumam, apciemosi tuviniekus, kuri dzīvo laukos. Saskarsmē ar otro pusīti atturies no asiem izteicieniem.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Nedēļas sākumā veiksmes vējš pūtīs tieši tava dzīves kuģa burās, tev tikai atliks nospraust mērķi. Otrdien un trešdien vari risināt juridiska rakstura jautājumus, doties uz valsts iestādēm, organizēt svarīgas pārrunas. Ja arī kāds no Mežāžiem nonāks saspringtākā situācijā, pateicoties savam apķērīgumam un uzņēmīgumam, ātri vien tiksi laukā no problēmām. Laulības dzīvē tieksies pēc lielākas kaisles.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Labvēlīgs laiks dažādas informācijas iegūšanai un apmaiņai, kā arī mācībām. Pratīsi lieliski sistematizēt jauniegūtās zināšanas. Galvenais būs atcerēties, ka it visā jāievēro mērs. Lai nerastos lieki sarežģījumi, centies koncentrēties vienai lietai, nedari vairākus darbus vienlaicīgi! Veiksmīgi tiekot galā ar uzticēto, priekšniecības atzinība un atbilstošs atalgojums tev būs garantēts. Esot pamatīgi noslogots ar profesionālajiem jautājumiem, neaizmirsti veltīt uzmanību savām atvasītēm.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Darba jautājumos nekas nespēs aizstāt pārbaudītas vērtības. Zvaigznes šonedēļ silti iesaka atturēties no visu veidu pārmaiņām, inovācijām. Iespējams, tavs domu gājiens ik pa brīdim kļūs pārlieku straujš, būs atrauts no realitātes. Nebrīnies, ja sajūti spēcīgāku interesi par ezoteriku. Arī pavisam ikdienišķas lietas centīsies uzlūkot no filozofiskā viedokļa, meklēsi tajā dziļāku, slēptāku jēgu. Apkārtējiem var būt grūti izprast tavu viedokli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu