Dārziņa vārtu guvums palīdz «Traktor» uzvarēt «Torpedo» (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas izlases uzbrucēja Laura Dārziņa vārtu guvums svētdien palīdzēja viņa pārstāvētajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Čeļabinskas «Traktor» ar 4:3 (3:1, 0:0, 1:2) izbraukumā pieveikt Latvijas speciālista Pētera Skudras trenēto vienību Ņižņijnovgorodas «Torpedo».

Dārziņš, kurš laukumā pavadīja 15 minūtes un 52 sekundes, guva savas komandas trešos vārtus, nostiprinot tās vadību ar 3:1. Nedaudz vairāk kā trīs minūtes līdz pamatlaika beigām «Torpedo» vienībai izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam un panākt 3:4, taču gūt vēl vienus vārtus un izlīdzināt rezultātu tai neizdevās.

Kopumā Dārziņš šajā mačā izdarīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem. Šīs sezonas trīs mačos latvieša kontā jau trīs punkti - vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Zīmīgi, aizvadītās sezonas Gagarina kausa finālistei «Traktor» bija tikai pirmā uzvara šīs sezonas trīs spēlēs, tikmēr «Torpedo» cieta otro zaudējumu.

Tikmēr pie jau trešā panākuma šosezon tika pēdējo divu gadu KHL čempioni Maskavas «Dinamo», ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, un kurā spēlē Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

«Dinamo» ar rezultātu 4:0 (0:0, 2:0, 2:0) pārspēja Ņižņekamskas «Ņeftehimik», un ar diviem vārtiem uzvarētāju labā izcēlās Deniss Mosaļovs.

Karsums laukumā pavadīja 13 minūtes un 14 sekundes, izdarot sešus metienus pa pretinieku vārtiem.

Savukārt zaudējumu KHL čempionāta spēlē piedzīvojusi Aināra Podziņa pārstāvētā Podoļskas «Vitjaz», kas ar 4:5 (3:2, 1:1, 0:2) izlaida uzvaru pār Magņitogorskas «Metallurg».

Podziņš laukumā pavadīja septiņas minūtes un 11 sekundes, pa vārtiem metot vienreiz.

«Vitjaz» šis bija otrais zaudējums trijās spēlēs.

Kā ziņots, otro zaudējumu divās spēlēs piedzīvoja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv», kas ar 2:5 izbraukumā piekāpās Omskas «Avangard», bet pie panākuma tika Hantimansijskas «Jugra» komanda, ko pārstāv Guntis Galviņš - tā ar 4:1 pārspēja Mitišču «Atlant».

Kā zināms, svētdien Rīgas «Dinamo» ar «Medveščak» tiksies Zagrebā.

Šajā KHL sezonā spēlēs 28 komandas, kas sadalītas četrās divīzijās, pa septiņiem klubiem katrā. Katra komanda KHL regulārajā čempionātā aizvadīs 54 spēles - divas spēles (pa vienai savā laukumā un izbraukumā) ar katru līgas komandu.

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpinās Cerību kausā, ko pērn ieguva Rīgas «Dinamo».

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu