Dārziņš: «Traktor» komandai jau ir kauns līdzjutēju priekšā (17)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vicečempionei Čeļabinskas «Traktor» pēc diviem sezonas sākumā piedzīvotiem zaudējumiem ir kauns savu līdzjutēju priekšā, atzinis vienības latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Sezonas atklāšanas mačā trešdien «Traktor» ar 1:5 piekāpās iepriekšējo divu sezonu līgas čempionei Maskavas «Dinamo», ko trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, kā arī pārstāv uzbrucējs Mārtiņš Karsums, bet otrajā cīņā piektdien ar 3:5 tika zaudēts Podoļskas «Vitjaz» vienībai ar Aināru Podziņu ierindā.

Dārziņš sezonas pirmajos divos mačos izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm.

«Pretinieki aizvadīja labu maču, tomēr galvenā problēma ir mūsu sniegums,» Dārziņš izteicās pēc spēles ar «Vitjaz». «Mums vajag uzlabot savu sniegumu, nedomāt tik daudz par pretiniekiem. Izbraukumā vienmēr ir grūti spēlēt, tomēr tas nav attaisnojums - visa komanda vēlējās labi sākt sezonu.»

Sezonas pirmās izbraukuma sērijas turpinājumā «Traktor» hokejistiem vēl atlikuši mači ar Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandu un Kazaņas «Ak Bars» vienību, kurā Dārziņš aizvadīja iepriekšējās divas sezonas.

«Čempionātu esam sākuši ļoti vāji, tomēr vēl atlikušas divas spēles sērijā. Ja tās uzvarēsim, no izbraukuma atgriezīsimies ar 50% punktu,» teica uzbrucējs. «Jāizdara pareizie secinājumi, jo pagaidām ir kauns līdzjutēju priekšā.»

Šajā KHL sezonā spēlē 28 komandas, kas sadalītas četrās divīzijās, pa septiņiem klubiem katrā. Katra komanda KHL regulārajā čempionātā aizvadīs 54 spēles - divas spēles (pa vienai savā laukumā un izbraukumā) ar katru līgas komandu.

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļūs Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpinās Cerību kausā, ko pērn ieguva Rīgas «Dinamo».

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu