"Liepājas metalurgs" BAČ sāk ar zaudējumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" jaunās Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) sezonas pirmajā mājas spēlē pirmdien ar rezultātu 1:2 (0:2, 1:0, 0:0) piekāpās Latvijas uzbrucēja Kaspara Saulieša pārstāvētajai Grodņas "Ņeman" komandai.

Šajā cīņā vienīgos vārtus liepājnieku labā otrās trešdaļas sākumā guva Jānis Straupe.

Tikmēr Saulietis atzīmējās ar rezultatīvu piespēli savas komandas pirmo vārtu guvumā.

Pirmajā jaunās sezonas spēlē "Liepājas metalurgs" trešdien pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 uzvarēja latviešu aizsarga Atvara Tribuncova pārstāvēto "Gomeļ" vienību, bet otrajā mačā ar 0:3 izbraukumā piekāpās Žlobinas "Metallurg" komandai.

Tikmēr "Ņeman" komanda līdz šim bija aizvadījusi vienu spēli, kurā ar 7:2 sagrāva "Brest" vienību. Arī šajā cīņā Saulietis atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Trijās aizvadītajās spēlēs "Liepājas metalurgs" komanda tikusi pie diviem punktiem, bet "Ņeman" ar sešiem punktiem divās cīņās atrodas kopvērtējuma vadošo komandu vidū.

Šosezon Baltkrievijas čempionātā piedalās 11 komandas. Turnīrā vairs nespēlē Ukrainas vienība Kijevas "Sokol".

Pagājušajā sezonā "Liepājas metalurgs" BAČ regulārajā čempionātā ieņēma sesto vietu, bet ceturtdaļfināla sērijā ar 0-3 atzina tieši "Metallurg" komandas pārākumu. Pēc tam spēcīgākie hokejisti pievienojās "Liepājas metalurgs 2" vienībai, palīdzot tai triumfēt Latvijas atklātajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu