Fotoreportāža: Esplanādē darbojas grāmatu maiņas punkts (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Dzejas dienu ietvaros, no 6. līdz 8. septembrim kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 darbojas grāmatu maiņas punkts, kurā izlasītās grāmatas bez maksas var iemainīt pret nelasītām vai arī tādām, kas ir jau lasītas, bet kuras ļoti kārojas redzēt savā grāmatu plauktā mājās. Ikviens aicināts atnest grāmatas, kādas arī pašam būtu prieks aiznest mājās. Grāmatu maiņas punkta organizatori aicina nenest makulatūru.

Tradicionālo Dzejas dienu maiņas punktu organizē Latvijas Rakstnieku savienība un Inga Bodnarjuka kopā ar domubiedriem. Grāmatu maiņas sākumkapitālu no dubletu un lasītāju dāvinājumu krājuma nodrošina Rīgas Centrālās bibliotēkas Repozitārijs. Apmaiņai tiks piedāvāta daiļliteratūra, nozaru literatūra un bērnu grāmatas latviešu un citās valodās.

6. un 8. septembrī grāmatu maiņa Esplanādē 2014 darbosies no pl.12.00 līdz 20.14. Savukārt sestdien, 7. septembrī, Baltās nakts ietvaros grāmatu maiņa būs atvērta no pl.12.00 dienā līdz 2.00 rītā.

Dzejas dienu ietvaros Esplanādē 2014 notiks vairāki pasākumi, dzejas lasījumi, tostarp no 7.septembra biedrība «Ascendum» piedāvās «Satori dzejas audiodušu», kur varēs ērti iekārtoties, uzlikt austiņas un ļauties dzejas baudījumam, ko ierunājuši 24 Latvijas dzejnieki: Anna Auziņa, Jānis Elsbergs, Amanda Aizpuriete, Artis Ostups, Inga Pizāne, Daina Sirmā, Ivars Šteinbergs, Arvis Viguls, Aivars Eipurs, Madara Rutkēviča, Jānis Tomašs, Luīze Lismane, Luīze Lismane, Anita Mileika, Arvis Ogriņš, Agnese Rutkēviča, Henriks Eliass Zēgners, Alise Romeiko, Jānis Vādons, Toms Treibergs, Mdara Heidemane, Agrita Grīnvalde, Māris Salējs u.c.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu