Kiriļenko: Krievijas izlase neizvēlēsies pretiniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijas basketbola izlases līderis Andrejs Kiriļenko portālam „Sportbox.ru” atklāja, ka viņa komanda neplāno izvēlēties sev parocīgākos pretiniekus Eiropas basketbola čempionāta (EČ) izslēgšanas kārtai.

Zināms, ka Krievijas izlase viena no pirmajām nodrošināja sev ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm. Septiņās aizvadītās spēlēs krievi nav zaudējuši nevienā mačā. Kiriļenko izrāda mieru un neuzskata, ka izlases rādītā spēle būtu lieliska.

„Es neteiktu, ka mums viss lieliski. Komandas spēlē ir ļoti daudz kļūdu. Mums ir daudz darāmā, lai uzlabotu sniegumu,” atbild Kiriļenko uz žurnālista jautājumu par to, vai labais izlases sniegums nešķiet pārāk aizdomīgs un mānīgs.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Jūtas „Jazz” ilggadējais līderis arī atzina, ka izlase neplāno izvēlēties sev pretiniekus nākamajai kārtai.

„Lai arī Krievijas izlase varētu tā rīkoties, uzskatu, ka mums nav nekādas jēgas izvēlēties pretiniekus. Labāk turpināt tālāk uzvarēt un spēlēt tādā pašā garā. Ja gribi būt pirmais, tev jāuzvar visus.”

Kiriļenko, iespējams, beigs karjeru

Vasarā krievu izdevums "Sport-Express" vēstīja, ka Kiriļenko pēc EČ Lietuvā, iespējams, beigs profesionāļa gaitas. Krievijas izlases spēlētājs pašreiz ir neierobežoti brīvais aģents.

''Teorētiski es neizslēdzu iespēju pēc EČ beigt karjeru,'' sacīja Kiriļenko.

Kiriļenko savas valsts nacionālajā komandā nebija spēlējis kopš 2008. gada Olimpiskajām spēlēm Pekinā.

EČ basketbolists vidēji vienā spēlē guvis 15,6 punktus, kā arī savācis sešas atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu