Aguero vēlas kļūt par Mančestras "City" Maradonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anlijas premjerlīgas kluba Mančestras "City" uzbrucējs Serhio Aguero, kurš jaunās premjerlīgas sezonas četrās spēlēs guvis sešus vārtus, vēlas komandā iegūt tādu pašu lomu, kāda kādreiz bijusi viņa tautietim Diego Maradonam, spēlējot Itālijas komandā "Napoli", ziņo portāls "Goal.com".

23 gadus vecais futbola talants no Spānijas "La Liga" čempionāta vienības „Atletico” Anglijas klubam pievienojās šovasar. Tiek lēsts, ka darījuma summa bija 28 miljoni latu.

"Es ceru, ka varēšu Mančestrai palīdzēt līdzīgi tam, kā kādreiz Diego palīdzēja "Napoli"," izdevumam "The Mirror" atklāja "City" uzbrucējs.

"Es esmu šeit ieradies, lai palīdzētu komandai uzvarēt titulus. Ja mēs to varētu paveikt jau šogad, tas būtu izcili. Mums katru dienu jācenšas būt labākiem un es ceru, ka būšu liela daļa no šī procesa."

"City" šobrīd izdevies izcils starts Anglijas premjerlīgā. Uzvarēts visās četrās spēlēs, un vienība atrodas turnīra tabulas otrajā vietā uzreiz aiz saviem sīvākajiem sāncenšiem Mančestras "United".

Ambiciozajam angļu klubam trešdien paredzēta arī kluba vēsturē pirmā spēle UEFA Čempionu līgā, kur klubs spēkosies ar "Napoli".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu