«Totaldobžē» šovakar briti «Barberos» un «Oyaarss»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar plkst.21 «Totaldobže» mākslas centrā Rīgā koncertēs eksperimentālās rokmūzikas grupa «Barberos» no Lielbritānijas, informē koncerta rīkotāju «ULVE Agency» pārstāvis Sandis Baumanis. «Barberos» ir eksperimentālās rokmūzikas grupa no Liverpūles. Tās radītajā mūzikā apvienots eklektisks žanru maisījums, apspēlējot džeza, progresīvās rokmūzikas, trokšņu un mūsdienu elektroniskās mūzikas daudzšķautņainību.

Grupas koncertos nopietna loma tiek piešķirta teatrāliem tērpiem un vizuālajam pavadījumam. Grupas instrumentu sastāvu veido divi bungu komplekti, sintezatori un dažādas elektroniskas ierīces. Mūziķu pirmā uzstāšanās notika 2008.gada nogalē, un kopš tā laika grupa nerimstoši koncertējusi Lielbritānijā un Rietumeiropā.

Koncerta vakaru Rīgā papildinās Latvijas elektroniskās mūzikas tīrradnis «Oyaarss», kurš uzstāsies ar īpašu programmu «Oyaarss un neļaudis», viņam sadarbojoties ar mūziķiem no grupas «Jeruzalemes dedzinātāji» un ierasti smagnējā skanējuma vietā piedāvājot elektroniski akustisku sintēzi.

OBSCENIC SESSIONS | Barberos | Accent from O B S C E N I C on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu