Maķedonijas basketbolisti pieveic Slovēnijas valstsvienību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Eiropas vīriešu basketbola čempionāta otrā posma F apakšgrupas otrās kārtas spēlē sestdien Maķedonijas izlase, kas sev jau ir garantējusi vietu ceturtdaļfinālā, ar rezultātu 68:59 (20:16, 19:15, 15:11, 14:17) pieveica Slovēnijas valstsvienību.

Šajā mačā uzvarētājiem 19 punktus guva naturalizētais Bo Makkalebs, bet Vlado Ilievskis izcēlās ar 14 punktiem.

Savukārt Slovēnijas izlases labā Zorans Dragičs guva 20 punktus, bet pārējie basketbolisti nespēja iekrāt vismaz desmit punktus.

Pirmajā F grupas otrās kārtas mačā Somijas izlase ar 87:73 samērā pārliecinoši pieveica Gruziju, bet pēdējā mačā plkst.21 Krievija spēkosies ar Grieķiju.

Pašlaik F grupā, kurā pēc otrā posma apvienojās spēcīgākās C un D grupu komandas, Maķedonijai ir četras uzvaras četrās spēlēs, Krievijas izlase tikusi pie trijiem panākumiem, Grieķijas valstsvienība izcīnījusi divas uzvaras, Slovēnijas un Somijas komandas izcīnījušas pa vienai uzvarai, bet Gruzija četros mačos pie panākumiem nav tikusi.

Kā ziņots, F grupas pirmās kārtas mačos ceturtdien Maķedonija ar rezultātu 65:63 pārspēja Gruzijas basketbolistus, Krievija ar 79:60 pieveica Somijas izlasi, bet Grieķija ar 69:60 apspēlēja Slovēnijas valstsvienību.

Pēdējās otrā posma spēles F grupas komandas aizvadīs pirmdien.

Piektdien otrās kārtas mačus aizvadīja arī E apakšgrupas komandas, kurā apvienojušās A un B grupu spēcīgākās vienības.

Šajās spēlēs Vācija ar 73:67 pieveica Turcijas izlasi, Spānijas komanda ar 84:59 pārliecinoši apspēlēja Serbijas valstsvienību, bet Lietuva ar 67:73 piekāpās Francijas komandai.

E apakšgrupā pašlaik, kurā pēc pirmā posma apvienojās spēcīgākās A un B grupas komandas, kopvērtējumā joprojām līderpozīcijā ar četrām uzvarām četrās spēlēs atrodas Francija, kurai ar trijiem panākumiem seko Spānijas izlase. Lietuvas kontā ir divas uzvaras, bet Serbijai, Turcijai un Vācijai ir pa vienam panākumam četrās cīņās.

Pēdējās E apakšgrupas spēlēs komandas aizvadīs svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu