"Lokomotiv" nepiedalīsies 2011./12.gada KHL sezonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda nepiedalīsies 2011./12.gada KHL sezonā. "Mūsu pirmais uzdevums ir palīdzēt bojāgājušo hokejistu ģimenēm, tikai pēc tam sāksim atjaunot komandu," piemiņas pasākumā sacīja Jaroslavļas "Lokomotiv" prezidents Jurijs Jakovļevs.

"Lokomotiv" ir nepieciešama jauna komanda, taču tam nepieciešami cilvēki un laiks. "Jaunās komandas kvalitātes latiņa būs tāda, kādu to pacēla pēdējā "Lokomotiv" komanda," sacīja Jakovļevs un piebilda, ka "Lokomotiv" KHL sezonu sāks nākamgad.

Kā ziņots, šodien Jaroslavļā notiek atvadu ceremonija, kurā godina bojāgājušo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu, vairākas KHL vienības ieradušās pilnā sastāvā.

Rīgas "Dinamo" ceremonijā pārstāvēs uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs un valdes loceklis Zigmārs Priede.

Jau vēstīts, ka Jaroslavļā, sākot ar piektdienu, izsludinātas trīs dienas ilgas sēras.

Šodien Jaroslavļā norisināsies arī vietējo hokejistu bēres.

Uz Jaroslavļu pēc bojāgājušā Latvijas izlases hokejista Kārļa Skrastiņa mirstīgajām atliekām personīgi devies arī Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans. Skrastiņa bēru un atvadīšanās datums būs zināms tuvākajās dienās.

Jau vēstīts, ka trešdien neilgi pēc pacelšanās avarēja "Jak-42" markas lidmašīna, kurā atradās visa "Lokomotiv" komanda, kurā spēlēja arī viens no visu laiku labākajiem latviešu aizsargiem Kārlis Skrastiņš.

Lidmašīnā atradās 45 pasažieri, 43 no tiem gāja bojā, tostarp arī Skrastiņš.

Jau ziņots, ka aviokatastrofā izdzīvoja Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Gaļimovs un lidmašīnas borta inženieris Aleksandrs Sizovs, kuri pašlaik atrodas mediķu aprūpē.

KHL jaunās sezonas sākums atlikts līdz pirmdienai.

Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda ir divkārtēja KHL Gagarina kausa fināliste. Tai starpsezonā pievienojās arī Skrastiņš, kurš pirms tam kopš 1998.gada spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu