LNT ēterā sezonas lielākais pārsteigums - jauns seriāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Turpinot iepriecināt un pārsteigt skatītājus, LNT 15.gadu jubilejas sezonā piedāvā jaunu pašmāju seriālu – "Tikai nesaki man Bizu". Seriāls LNT ēterā būs vērojams no 21.septembra, trešdienās, plkst. 21:05, informē LNT pašreklāmas daļas vadītāja Ingūna Sermole. Ilgi glabātais noslēpums un rūpīgi veidotais pārsteigums – LNT jaunais seriāls "Tikai nesaki man Bizu" jau no 21.septembra priecēs skatītājus ik trešdienas vakaru. Filmēšana norit jau no augusta sākuma, un seriāla radošā komanda ar nepacietību gaida pirmās sērijas pirmizrādi, lai seriālu nodotu skatītāju vērtējumam.

Seriālu veido jauna komanda, kuru vada seriāla producente un scenārija autore, arī žurnāla "Patiesā Dzīve" žurnāliste Sandra Landorfa, un seriāla režisore Ilze Šņore, kuras kontā ir vairākas dokumentālās filmas, tai skaitā, pēc Andra Grūtupa grāmatas uzņemtā filma "Maniaks", ko ar lieliem panākumiem kādu laiku atpakaļ rādīja LNT.

"Tikai no malas šķiet, ka dzīvojam mierīgi ikdienišķu dzīvi, patiesībā tā ir smalku, noslēpumainu tīmekļu caurvīta," saka producente Sandra Landorfa. "Šie pavedieni ir aprēķins, emocionāla šantāža, iekāre, kaislības, simpātijas, bailes un dziļi slēpts prieks. Mēs zinām – katrā no mums ir šāds sajūtu okeāns. Bet kā saprast, kas dzīvo tuvāko cilvēku Melnajā kastē? Kas tad ir tas, ko nedrīkst teikt? Un kas notiks, ja pateiksi? Tas ir satraucoši un intriģējoši. Par to arī seriālā..."

Aktieri un stāsts

Seriālā galvenās lomas atveidos Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis un izcilā režisora Oļģerta Krodera aktrise Inga Siliņa. Ievērojamas lomas seriālā būs arī Nacionālā teātra aktierim Ivaram Kļavinskim un Valmieras drāmas teātra aktrisei Ilzei Lieckalniņai. Seriālā piedalīsies arī Pēteris Gaudiņš, Esmeralda Ermale, Anta Aizupe, Madara Botmane un Ingus Kniploks.

Seriāls ir stāsts par jaunas sievietes Laumas ceļu uz laimi un mīlestību, par sarežģījumiem, ar kuriem viņai nākas saskarties, par cilvēku attiecībām, kurās ir gan draudzība, gan nodevība, gan aprēķins, gan nesavtība – dzīve visā tās sulīgajā krāšņumā. Tas būs stāsts par cilvēka iekšējo spēku, par metodēm, ar kādām mēs dzīvojam – viens iet, ar kāju sperot durvis, otrs stāv pie durvīm un gaida iespēju ieiet. Domājams, ka skatītāji seriālā meklēs ne tikai izklaidi, aizraujošu stāstu un līdzpārdzīvojumu, bet arī formulu – kā pašam kļūt laimīgam.

Foto: publicitātes
Seriālā iedokumentēts mūsu laiks – ar krīzes izraisītām problēmām, likteņu lūzumiem, reālijām

– kurās skatītājs atpazīst pats savu ikdienu.

Bet pats skaistākais, sarežģītākais un aizraujošākais ir galvenās varones Laumas ceļš uz mīlestību, viņas attiecību izaugsme, lūzumi un dziedināšana – jautājums, vai viņa paliks kopā ar savu mīļoto, vai spēs izcīnīt laimi, kuru neaptumšos nekas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu