"Radio 101 Baltās Nakts programma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sestdien, 10.septembrī Rīgā norisināsies ikgadējā mūsdienu kultūras foruma "Baltā nakts" pasākumi, kur viens no aktivitāšu centriem būs arī "Radio 101". No plkst. 19 līdz pat baltai naktij "Radio 101 studijā darbosies dīdžeji Artis Volfs, Toms Grēviņš, Egons Reiters, Eduards Švāns un baltie dīdžeji Mā un Rū, informē Ilgvars Rukers, "Radio 101" zīmola vadītājs.

Pamīšus dīdžeju veidotām atrakcijām, tandēmiem un eksperimentiem, "Radio 101 studijā visas nakts garumā viesosies virkne mūziķu un mākslinieku - būs Jēkabs Nīmanis ar fragmentu no izrādes "Klāvs", Dzejas SLAM pārstāvji no Lielbritānijas, Latvian Blues Band, Grupa "Ēnas", S.P.B, Zig Zag, Linga, Martin Confused, Raimonds Tiguls, jaunais projekts DaGamba, un AGM3’o (accoustic guitar masters threo).

Studijā notiekošo būs iespējams vērot, klausīties un piedalīties klātienē Elizabetes ielā 55, gan Radio 101 tiešraidē, gan internetā "Radio 101 mājas lapā, gan Lattelecom Interaktīvajā TV Nr. 618 kanālā.

Nesaki ne jā, ne nē, ne melns, ne balts!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu