Sirmā pārraidei «Kulta ēdieni 2» būs 6 raidījumi (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Jaunajā sezonā pie televīzijas skatītājiem atgriezīsies krāšņais un atraktīvais raidījums «Sirmais. Kulta ēdieni», kurā pavārs Mārtiņš Sirmais ceļos uz tālām, eksotiskām vietām, kā arī atklās Latvijas pavārmākslas noslēpumus.

Jaunās sezonas seši raidījumi LTV1 ēterā!

«Latvijas Televīzija (LTV) priecāsies demonstrēt «Sirmais. Kulta ēdieni» arī otrajā sezonā, jo līdzšinējie raidījumi bija ļoti veiksmīgi un pieprasīti, ļaujot ne tikai Mārtiņa Sirmā komandai iepazīt tālas valstis, bet arī LTV paplašināt robežas mūsdienīga, saturiski aizraujoša un arī jauniešiem interesanta medija virzienā,» uzsver VSIA «Latvijas Televīzija» valdes loceklis, programmu attīstības vadītājs Sergejs Ņesterovs. «LTV arī turpmāk vēlas rādīt skatītāju iecienīto pasaules apceļošanas raidījumu ar kolorīto pavāru Mārtiņu Sirmo, kurš jaunajā sezonā viesosies gan Eiropas tālākajā Ziemeļvalstī Norvēģijā, gan eksotiskajā Gambijā.»

Foto: facebook.com

Pirmās sezonas sešos raidījumos LTV1 skatītāji kopā ar Mārtiņu Sirmo ielūkojās Neapoles picu ceptuvēs, iepazina meksikāņu virtuvi un beļģu frī kartupeļus, kā arī piedalījās vislielākā hamburgera notiesāšanā Amerikā, īsta Francijas kruasāna meklējumos un slavenajā tomātu kaujā Spānijā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu