Rīgas naktsdzīvē atgriežas "Club Kino"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

10.septembrī sezonas atklāšanu svinēs viens no jaunākajiem Rīgas naktsklubiem - "Club Kino" (K. Barona ielā 31). Otrās sezonas pasākumu programma solās būt plašāka un vasaras brīvdienās šī izklaides vieta kļuvusi arī gandrīz uz pusi lielāka, informē Elīna Lebedoka, kluba "Kino" pārstāve. Būtiskākais jaunums ir otras deju zāles atvēršana, kur piektdienās un sestdienās iecerēts atskaņot r’n’b un hiphopa stila mūziku, kā arī rīkot oriģinālas video diskotēkas.

Jaunajā zālē, kurai dots nosaukums "Show Room", notiks arī pasaules labākajām kino lentēm veltīti pasākumi - ar tematisku zāles noformējumu, īpaši pieaicinātiem māksliniekiem, iespaidīgām video un audio performancēm. Līdz ar šīs zāles atvēršanu klubs KINO piedāvās daudz lielāku muzikālo daudzveidību.

Tāpat paredzēts, ka klubā arī turpmāk notiks ierakstu kompānijas "Defected" pasākumu sērija "Defected In The House", kurā uzstāsies gan šīs ierakstu kompānijas mākslinieki, gan par pasākumu sērijas Latvijas rezidentu kļuvušais dīdžejs Andre Crash.

"Club Kino". nemainīgi paliks arī Latvijas mājvieta vienam no pasaulē slavenākajiem naktsklubiem "Ministry Of Sound" - reizi mēnesī Rīgā viesosies kāds no šī kluba rezidentiem. Šo pasākumu Latvijas rezidents būs dīdžejs un radio "Capital FM" ētera personība DJ Rise.

Jaunajā sezonā būtiski paplašināsies pasākumu daudzveidība, tāpēc jau drīz klubs būs atvērts ne tikai nedēļas nogalēs, bet arī darbadienu vakaros. Klubu plānots veidot par jaunu Rīgas kultūras telpu, kurā iespējams rīkot gan koncertus un izstādes, gan arī citus saviesīgus pasākumus.

Atgādinām, ka klubs pirmo reizi durvis vēra šī gada februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu