Jaunais kultūras raidījums jau šovakar (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunās LTV1 Kultūras ziņas vadīs Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumu vadītāja un žurnāliste, biedrības «Ascendum» valdes locekle Eva Ikstena-Strapcāne un muzikologs, komponists un «Latvijas Radio 3 – Klasika» žurnālists Edgars Raginskis, informē LTV.

«Eva un Edgars lieliski orientējas kultūras jomā, abi ir pazīstami profesionāļi, kuri piekrituši kļūt par LTV jauno Kultūras ziņu vadītājiem. Eva savu profesionalitāti jau pierādījusi raidījumos «Viss notiek», «Lai top!» un «LTV Dziesmusvētkus studija». Edgars Raginskis ir pārliecinošs radio «Klasika» žurnālists un līdztekus nodarbojas ar komponēšanu. Evas un Edgara spēks ir viņu profesionalitāte, spēja orientēties kultūras nozarē un pārliecinoši uzrunāt televīzijas skatītāju,» komentē LTV Kultūras redakcijas vadītāja Ieva Rozentāle.

Jau ziņots, ka no 2. septembra katru darbadienu LTV1 skatītājiem piedāvās jaunumu – dinamisku ikdienas kultūras aktualitāšu raidījumu Kultūras ziņas, kas tiešraidē nodrošinās vienmērīgu kultūras informācijas plūsmu uzreiz pēc LTV Dienas ziņām aptuveni pulksten 18.30 – skatītākajā laika joslā. Kultūras ziņu saturu nodrošinās LTV Kultūras redakcijas žurnālisti, redaktori un režisori.

Savukārt no 17. septembra LTV1 ēterā padziļinātos formātos turpināsies skatītāju iecienītais raidījums «100 g kultūras».

Edgars Raginskis
Edgars Raginskis Foto: publicitātes
Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu