Oho, Marhilēvičs virpuļo uz deju grīdas! Ballītē izdancina visas dāmas (31)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Populārais latviešu komponists Uldis Marhilēvičs (56) allaž bijis mundrs un enerģisks. Arī pagājušās nedēļas nogalē Marhilēvičs burtiski spridzināja uz deju grīdas TV3 15. dzimšanas dienas ballītē. Komponists vakara gaitā paguva izdancināt vairākas dāmas.

Līdzko beidzās TV3 jubilejas svinību tiešraide un tika dota zaļā gaisma ballītei un dejām, komponists Uldis Marhilēvičs bija viens no čaklākajiem dejotājiem. Kamēr citi ballītes viesi laiku vadīja sarunās un nemaz neskatījās uz deju plača pusi, Marhilēvičs neizlaida gandrīz nevienu deju. Viņš virpuļoja dejā te ar vienu dāmu, te jau ar citu.

Pirmo uz deju komponists aicināja Latvijas Nacionālā teātra aktrisi Annu Klēveri. Jau vēlāk Marhilēvičs griezās jautrā dejā ar TV režisori Kristīni Balāvinu. Īpaši enerģiska un izjusta bija Marhilēviča deja ar kompānijas «Mikrofona ieraksti» vadītāju Elitu Mīlgrāvi, kas ne par mata tiesu neatpalika dejotprasmē no sava kompanjona.

Iespējams, dejotprasmi Uldis nostiprināja 2008. gadā, kad tandēmā ar dejotāju Ņinu Bezzubovu piedalījās TV3 deju šovā «Dejo ar zvaigzni 2«.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu