«One Direction» filma ASV uzveic «Sulaini» (5)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ Ziemeļamerikas kinoteātros populārākā izrādījusies pusaudžu popgrupas «One Direction» dokumentālā filma «This Is Us» («Tie esam mēs»), ziņo ārvalstu prese.

Nedēļas griezumā lente nopelnījusi 17 miljonus dolāru, kas ļāva tai apsteigt iepriekšējo divu nedēļu līderi - afroamerikāņu režisora Lī Daniela (Lee Daniels) vēsturisko lenti «Sulainis» («The Butler») ar Forestu Vitekeru (Forest Whitaker) galvenajā lomā.

Britu/īru puišu popgrupas «One Direction» varoņi uzstāj, ka filmā «This Is Us» («Tie esam mēs») redzama viņu ikdiena un nekas neesot uzspēlēts.

Filmas veidotājs ir «Oskara» balvai nominētās burgeru neveselīgumu atmaskojošās dokumentālās filmas «Super Size Me» («Uzbarojiet mani») režisors Morgans Spērloks, bet filmu producējusi Saimona Kauela kompānija «Syco Entertainment», kas ir arī «One Direction» producenti.

Interesanti, ka kritiķi par šo filmu nav sajūsmā. Vairums kritiķu jau nozākājuši filmu, nodēvējot to par propagandas gabalu, kurā «kā caura atkritumu maisa smaka jūtama Kauela ietekme». Britu kritiķi filmu pielīdzinājuši Kauela vadītajam talantu šovam «The X Factor», kurā savulaik «One Direction» neuzvarēja, paliekot trešajā vietā, kas tomēr netraucēja Kauelam noslēgt ar puišiem ierakstu līgumu.

Ar nopelnītiem 14,7 miljoniem uz otro vietu noslīdējis «Sulainis», savukārt trešo vietu ar 12,6 miljoniem ieņem komēdija «Milleru ģimenīte» («We are the Millers»). Kopējie «Milleru ģimenītes» ieņēmumi nu jau stabili pārsniedz 100 miljonus. Filma ir divdesmitā šogad, kurai izdodas pārsniegt šo robežu.

4. vietā animācijas filama «Planes», bet top5 noslēdz nedēļas pārsteigums - komēdija spāņu valodā «Instructions Not Included».

Trilleris «Getaway», kurā galvenajā lomā redzams Ītans Houks (Ethan Hawke) un Selēna Gomesa (Selena Gomez), ar 4,5 miljoniem kā jaunums tikai 9.vietā.

Foto: publicitātes

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu