Ineta Radeviča sporto arī virtuāli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc godalgotā starta pasaules vieglatlētikas čempionātā Latvijas tāllēcēja Ineta Radeviča, kas uzņēmusies Samsung Londonas Olimpisko spēļu vēstnieces pienākumus Latvijā, kopā ar Igaunijas desmitcīniņnieku un Samsung Olimpisko spēļu vēstnieku Miku Pahapilu viesojās Samsung paviljonā Tegu, kurā tikās ar saviem atbalstītājiem Korejā un izmēģināja virtuālos sporta veidus.

Samsung SMART paviljons atradās pasaules čempionāta vieglatlētikā norises vietā visu tā laiku, piedāvājot gan sportistiem, gan skatītājiem iepazīt jaunākās tehnoloģijas un pašiem virtuālā veidā izmēģināt dažādus sporta veidus.

Radeviča un Pahapils izmēģināja paviljona Smart Run un Smart Jump zonas, kurās, izmantojot Samsung Galaxy sērijas produktus, uz lielajiem TV ekrāniem virtuāli izmēģināja spēkus skriešanas un augstlēkšanas distancēs. Tāpat arī abi sportisti tikās ar vietējiem sporta līdzjutējiem un dalīja autogrāfus, kā arī kopīgi fotografējās.

Apmeklējuma laikā abi sportisti dāvanā saņēma jaunāko Samsung planšetdatoru Galaxy Tab 10.1, lai vienmēr varētu sazināties ar mājiniekiem, pat atrodoties tālākajos pasaules nostūros.

Gatavojoties Londonas 2012. gada Olimpiskajām spēlēm, vieglatlēte Ineta Radeviča pilda Samsung Electronics Baltics Olimpiskās vēstneses pienākumus Latvijā, palīdzot izvēlēties Latvijas pārstāvjus Olimpiskās lāpas stafetei.

Ineta Radeviča aicina: ''Es aicinu ikvienu izmantot unikālo iespēju, ko piedāvā Samsung, un apmeklēt samsung.lv mājas lapu, lai pieteiktu savu kandidātu lāpas nešanai. Par Olimpiskās lāpas nesēju var kļūt ikviens, kurš ikdienā tiecas paveikt vairāk, nekā no viņa gaida, un kurš ir cienīgs pārstāvēt Latviju. Olimpisko spēļu laiks ir aizraujošs notikums sporta līdzjutējiem un šogad ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir iespēja kļūt par neatņemamu daļu no šī notikuma – kļūt par Olimpiskās lāpas nesēju.''

Kā ziņots, šogad pasaules čempionāts vieglatlētikā risinājās no 27. augusta līdz 4. septembrim Dienvidkorejas pilsētā Tegu. Radeviča tāllēkšanas sacensībās izcīnīja bronzas medaļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu